Dvacet jedna

Výhody: smysl pro pořádek, pořádek, praktičnost, schopnost uspět, najít správnou práci a udržet sociální postavení.

Nevýhody: oni také milují své bohatství, úspěch, cynický, arogantní, lásku k pohrdání druhými, méně úspěšní, kteří často ukazují své ironické poznámky.

Dvacet dva

Pros: široký pohled na svět, vzdělání, skromnost, odpovědnost, touha prozkoumat vzdálené světy, vesmír a podívat se do všech koutů nerozpoznaných.
Nevýhody: potřebují podporu druhých, jako je chvála a uznání, jejich marnost je obrovská, nemají rádi kritiku, neúspěch a nevědomost. Vždy chtějí být středem pozornosti.

Dvacet tři

Výhody: vášeň, touha po dobrodružství, odvaha, odhodlání, se kterým žena stále zaostává za novým a novým, což je ještě více řízení, optimismus a zvědavost, neskutečná touha po opačném pohlaví.
Nevýhody: jejich smyslný vzhled často vede k problémům, které často nevědí, někdy vedou k jejich vlastnímu chování. Jsou příliš svobodní, někdy nezpůsobují malou pokoru a odříkání.

Dvacet čtyři

Výhody: slušnost, loajalita, rovnováha a smysl pro spravedlnost a vše je dokonalé a krásné. Všechno by mělo být na místě a čisté, milovat formu a pracovat vlastníma rukama.

Nevýhody: nerad se zabývám úkoly, které se zdají být obtížné nebo nemožné. Většinu času o tom přemýšlejí a někdy potřebují trochu trhnout.

Pětadvacet

Pros: citlivost, loajalita, laskavost, vrozená intuice, hraničící s nadpřirozenými schopnostmi, inteligencí a skromností.
Nevýhody: nadměrná citlivost, touha řídit a činit rozhodnutí, i když si dobře myslí, často špatně pochopena.

Dvacet šest

Pros: velmi silná vůle spojená s potřebou chránit, množství energie a schopnost vést, citlivost a oddanost. Loajalita a především přátelství.
Nevýhody: touha po neomezené moci, marnosti, víře v jejich velikost a nadřazenost, nesnášenlivost pro slabost.

Dvacet sedm

Výhody: vynikající léčebné schopnosti, citlivost, otevřenost, touha pomáhat druhým, laskavost a láska ke všem živým věcem.
Nevýhody: nadměrná sebeúcta, neschopnost přiznat chybu, netrpělivost, změna nálady s hněvem, nekontrolovatelný pláč a zoufalé chování.

Dvacet až osm

Výhody: hluboký smysl pro odpovědnost, pořádek, pravidla, inteligence, laskavost a přátelskost. Nesnáší spory a rozpory. Má kreativitu a představivost.
Nevýhody: nechce přiznat svou chybu, hledá pachatele jinde, snaží se něco vyřešit, opravit a vyrovnat.

Dvacet devět

Pros: toto je tvor, který jde od extrémní do extrémní. Na jedné straně narozený diplomat a věrný partner na straně druhé – dobrodruh a vášnivý milenec.

Nevýhody: Nikdy nevíte, co se děje v této fázi, dobré nebo špatné, často se zamilujete do špatného chlapa, který se cítí nejistý a malý, i když je to naopak.

Třicet

Výhody: vytrvalost, schopnost dosáhnout hodně, nezávislost, téměř slonovina a celková koncentrace. Neuvěřitelně rychlý a správný, může se rozhodovat, má smysl pro praktičnost.

Nevýhody: někdy duch zcela chybí, silně zaměřený, nevnímá prostředí, může se plně ponořit do řešení situace, je velmi upřímný a často si ani neuvědomuje, jak jeho upřímnost může poškodit ostatní.

Třicet jedna

Výhody: nezávislost, tvořivost, svoboda, svoboda, neuvěřitelná dokonalost práce, vynikající organizační schopnosti a odvaha přijmout jakoukoli roli.

Nevýhody: netolerují lenost, nevědomost, nepředvídatelnost a nikdy neopouštějí lež. Jsou velmi přísní se svými podřízenými a vždy vyžadují vynikající práci, neznají žádnou lidskou slabost.

Zdroj:Procechy