Čtyři
Výhody: dobrá víra, zodpovědnost, spolehlivost, vážné chování, logický přístup k problémům, ochota pomáhat druhým, není nic, co by mohlo být problémem pro čtyři, zvládnou všechno.

Nevýhody: mezi jinými neuznávejte slabost, lenost, špatnou práci a nespravedlnost. Kvůli neúspěchu, oni jsou často na pokraji kolapsu, ale nakonec jejich zdravý rozum převažuje.

Pět
Výhody: dobrodruh, cestovatel, bohémský život, vždy v pohybu, miluje záhady, miluje prozkoumat, přitahuje všechny tajemné a neznámé. Miluje pokusy, může rychle vstoupit do nových dobrodružství.

Nevýhody: Nadměrná vyrážka, spěch a netrpělivost často vedou k naprosto zbytečným problémům a nedorozuměním. Neschopnost řešit problémy s chladnou hlavou a rovnováhu.

Šest
Výhody: poctivost, loajalita, porozumění, láska, pocit rodiny, odpovědnost, praktičnost a přátelskost. Touha být nezbytná a nepostradatelná.
Nevýhody: žárlivost, sklon k majetku, tvrdohlavost a potřeba neustálého obdivu a chvály od přátel a rodiny. Nemá rád lidi, kteří s jeho názory nesouhlasí.

Sedm
Výhody: moudrost, inteligence, touha po poznání, vzdělání, láska k knihám, osamělost a dokonalost. Je to vynikající perfekcionista, má velký potenciál ve vědě a vynálezu.

Nevýhody: uzavření, tendence k izolaci, tendence hádat se, sarkasmus, velmi tvrdohlavý, často podrážděný a výbuchy hněvu.)

Pokračování na další straně…