Dvanáct
Výhody: Silná a nebojácná vůle, zdravý a pozitivní postoj k životu, stálá energie, vnitřní síla, harmonie, velký talent pro organizaci, vedení a řízení.

Nevýhody: nadměrná horlivost, touha za každou cenu, neschopnost relaxovat, zastavit a poslouchat přírodu.

Třináct
Pros: snaha o dokonalost v životě, úspěch, obdiv, uznání, neustálá potřeba provádět změny.
Nevýhody: nesnášenlivost pro ostatní, neschopnost tolerovat jiné názory, lenost a neschopnost vinit ostatní, najít chyby na jiném místě, a ne mezi sebou.

Čtrnáctka
Pros: absolutní svoboda, smyslnost, vášeň, tolerance, oddanost, potřeba lásky a lásky.
Nevýhody: nekontrolovatelný hněv, neschopnost udržovat materiální hodnoty a čelit nepříjemným situacím, časté rotaci partnerů během dlouhodobých vztahů.

Patnáct
Výhody: Věční snílci a vynálezci, intimita, intimita, emoce a soucit jsou vlastnosti patnácti, stejně jako větší vnímání bolesti a utrpení druhých.

Nevýhody: neschopnost vyjádřit nespokojenost, tiše a trpělivě urážet a vyčítat, často bezdůvodně neschopna přijmout kritiku, neschopnost řešit triviální problémy, příliš pro duši.

Šestnáct

Výhody: vzdělání, odpovědnost, velkorysost, citlivost, nezávislost, tajemství. Výborná intuice, schopnost zapojit se do neodolatelného kouzla a inteligence. Je to jemný a věrný partner.
Nevýhody: nadřazenost, nadřazenost, časté utajování, někdy zdrženlivost a nesociismus.

Sedmnáct

Pros: citlivost, vytrvalost, loajalita, tvrdohlavost, upřímnost, laskavost a potřeba lásky.
Nevýhody: nenávist, lži, pokrytectví, odmítnutí, absolutní oddanost a pozornost, vždy hájící jejich názory, i když jsou zkorumpované.

Osmnáct

Pros: velká odvaha, smysl pro spravedlnost, poctivost, ochrana rodiny a přátel jsou schopny všeho, jsou založeny na jejich dokonalé pověsti a jejich slovo je nad zákonem. Vztahy se týkají především vzájemného respektu.

Nevýhody: silné a nezdravé emoce o jejich vzhledu a charakteru, když někdo ovlivňuje jejich pověst, je v depresi a snaží se něco opravit za každou cenu, je velmi blízko a snadno uražen.

Devatenáct

Pros: odhodlání, otevřenost, odvaha, energie ve všem, co dělají, vytrvalost a tvrdá práce – taková je jejich povaha. Milují stabilitu v rodině a v práci, netolerují změnu.
Nevýhody: materialisté, kteří dělají vše, co je v jejich silách, ocení vše, co a jak to je. Peníze a peníze zase peníze, to je jejich alfa omega.

Dvacet

Výhody: věrný přítel, veselý partner, milující prázdniny, večírky, zábava, vzrušení, hudba, tanec
Nevýhody: snadno se dostane do úzkosti, stále si stěžuje na potíže s osudem, je s nimi vždy nespokojen, snadno ovlivněn ostatními. Nesnáším osamělost a vzdávám se nevědomosti.

Pokračování na další straně…