Osm
Klady: symbol síly, inteligence, porozumění, pomoci, vrozená touha uspět jak v práci, tak v osobním životě, velmi milují rodinu. Jsou profesionály ve své profesi, mohou vést tým a činit rozhodnutí.
Nevýhody: nadměrné ambice, nepružnost vůči sobě a ostatním, netrpělivost, touha dát vše do pořádku, neschopnost snášet chyby podřízených.

Devět
Výhody: sentimentální romantická duše, nezištný přítel, partner a člověk, který se nemůže pomstít za zlo, zodpovědný a velkorysý.
Nevýhody: snadno odmítá urážky, velkoryse ignoruje nedostatky ostatních, a dokonce i jeho podřízení, kteří je urážejí, mohou získat peníze, ale nevědí, jak se s nimi vyrovnat.

Deset
Výhody: jednoduchost, jednoduchost, vysoká sebeúcta, neschopnost intrikovat, dává přednost snadnému způsobu, jak dosáhnout cíle, předcházet problémům, milovat rodinu a pořádek.
Nevýhody: bohatství, arogance, problémy se řeší pouze tehdy, když je příliš pozdě, nenávidí pravdu, ukládají svou vůli a své názory, mohou urážet lidi kolem ní, často ztrácejí hněv a úzkost.

Jedenáct
Pros: pokora, milující srdce, otevřenost, čistá duše, vždy připravená poskytnout pomocnou ruku, naslouchat ostatním, neoslepit vás na potřeby druhých.

Nevýhody: někdy může být příliš mnoho důvěry škodlivé, neschopnost rozpoznat skryté zlo v jiné osobě, hlava stále v oblacích, slabá nebo nulová vrozená introspekce, nedostatek moderního života v kruté realitě.

Pokračování na další straně…