Vybrali jste růžovou?

Růžová je nejčastěji spojená s ženskou energií, ale tak to vůbec nemusí být. Osoba, která si vybrala růžovou, je vášnivá, laskavá a veselá. Čím světlejší je růžová, tím klidnější jste člověk.

Růžová 1: Pokračujte v hledání lásky. Jste šťastný, pozitivní člověk, vděčný za to, co máte, ale víte taky dobře, co chcete. Možná hledáte romantickou lásku, a i když je kolem vás dost vstřícných lidí, kteří vám vyjadřují zájem, pořád cítíte prázdnotu. Problém je v tom, že na tuhle náklonnost nemůžete jen apaticky čekat. Růžová je odstín odvážné a ambiciózní červené, musíte udělat první krok!

Růžová 2: Hledáte zvýšenou pozitivitu a klid. Hledáte taky mír a dětskou nevinnost, která už se zřejmě vytratila. Je čas čelit tomu, že svět není dokonalý a nebude, ale vy tomu můžete pomoci. Jděte ven a udělejte pro někoho něco hezkého. Výhody přijdou hned a díky tomu dostanete totéž zpět.

Růžová 3: Úcta, po které toužíte, je už na cestě. Oceňujte radost, ale usilujte o to, abyste se k ní chovali s úctou. Pokud je ve vašem životě někdo, jehož nezralost vám brání v naplnění všeho, co chcete dokázat, je načase dát mu to vědět. Pokud někdo nerespektujte váš názor, pak se s ním rozlučte.

Růžová 4: Lidé vás pravděpodobně vnímají jako velice zábavného člověka. Máte rádi život a nebojíte se riskovat. Jedinou nevýhodou je, že vás někdy lidé neberou vážně. Důležité je oddělit hru od práce. Být asertivní a říkat to, co si myslíte. 

Vybrali jste fialovou?

Fialová je jednou z nejvíce vyvážených barev, která v sobě kombinuje stabilitu modré s červenou. Není divu, že fialová představuje sílu, luxus a ambice. Fialová představuje taky bohatství a extravaganci, kreativitu a magii. Čím tmavší fialová, tím více ponurosti a nepokoje. Fialová je jednou z barev, která se v přírodě nevyskytuje příliš často. Je jedinečná a nezávislá.

Fialová 1: Světlejší odstín fialové naznačuje, že hledáte příležitost jít sám za sebe a soustředit se na svou vášeň – pravděpodobně kreativní. Hledáte spiritualitu, která pochází z osamělosti. Zároveň chcete, aby po vás lidé toužili. Víte, co je pro vás nejlepší.

Fialová 2: Je načase zbavit se neustálého nostalgického snění. Máte sklon k romantice a idealizování si lásky. Někdy víc sníte a fantazírujete, než žijete v realitě. Máte rádi svůj čas a vážíte si ho, dokážete se plně soustředit na to, co chcete.

Fialová 3: Víte, že jste skvělí a že si zasloužíte respekt. Je pravděpodobné, že ostatní vědí, co všechno jste udělali pro svůj cíl. Někdy ale příliš vzdorujete a dychtíte po respektu až příliš. Je dobré být pokornější, aby vás lidé neviděli jako arogantní a povýšené.

Fialová 4: Vaše neuvěřitelná síla je jistě výhodou. Lidé se na vás dívají jako na někoho, kdo má sám od sebe autoritu. Někdy si udělejte čas, abyste zažili více radosti, i vy si potřebujete někdy dobít baterky. Lidé jsou na vás možná závislí, ale vy se musíte primárně postarat o sebe. 

Zdroj:Dama