Vybrali jste zelenou?

Zelená barva symbolizuje závist, žárlivost a chamtivost. Výběr zelené ale nemusí nutně znamenat, že jste materialističtí. Možná ano, ale ne nutně. Zelená je taky symbolem přírody, plodnosti a rovnováhy. Je kombinací modré a žluté, a může být tedy krásně harmonická. Zelená nám radí, abychom šli dopředu a rostli stejně jako rostliny.

Zelená 1: Obecně jste spokojení s tím, kde se právě teď nacházíte. Existují zároveň věci, které byste neměli rádi? Samozřejmě. Ovšem ve vašem životě je obvykle vše dobře vyvážené, takže jste v harmonii. Jste schopní i riskovat. Nedovolte, aby vás vaše vnitřní žlutá část brzdila v rozmachu. Trochu divokosti vám přijde vhod.

Zelená 2: Hledáte něco nového a zajímavého. Možná je to další dítě, zvíře, kotě nebo štěně. Pokud vám právě tohle současný životní styl nedovolí, pořiďte si aspoň novou kytku, která oživí váš byt. Chcete zhubnout? Uvědomte si, že vaše podvědomí vám říká, že byste to měli udělat. Nebo zlepšete něco jiného, vybavení bytu, naučte se nový jazyk, investujte do rozvoje

Zelená 3: Hledáte onu příslovečnou olivovou ratolest. Toužíte po míru, klidu. Obecně jste velmi harmonický člověk, ale něco nebo někdo vás zbavuje rovnováhy. Jestli už víte, co nebo kdo to je, snažte se vydat ze sebe jen tolik energie, kolik je nutné. Pozor na to, abyste nezanedbávali věci ve svém životě, které vám přinášejí radost a vyrovnanost.

Zelená 4: Pracovali jste velmi tvrdě, abyste se dostali tam, kde jste. I když nejste ještě tak daleko, jak jste doufali, vy víte, že se tam dostanete. Ať už se to týká vaší profese nebo zdravotního stavu, možná jste obětovali příliš mnoho, abyste dosáhli současných výsledků. Začněte podnikat kroky k tomu, abyste dokázali ocenit i menší věci v životě. Začněte tím, že si spoustu věcí ulehčíte a začnete se více soustředit. 

Vybrali jste červenou?

Červená je vášeň, a to nejen v erotickém slova smyslu. Je to barva nebezpečí, ohně a krve. Může symbolizovat boj a válku, což ale pro vás nemusí být špatné. Pro někoho to je naopak pozitivní, pro někoho negativní. Červená barva je taky známkou vysoké viditelnosti. Pokud si na sebe obléknete červenou, naznačuje to naléhavou touhu na sebe upozornit.

Červená 1: Jestli vás na první pohled přitáhl tento odstín červené, pak hledáte vzrušení a potřebujete podpořit metabolismus. Vzrušení je hlavní součástí vaší identity, ale začněte být opatrnější. Máte tendenci jednat na základě impulzivity a následky vás mnohdy překvapí. Neztrácejte svou sílu, ale je načase trochu přemýšlet, abyste neutrpěli ztráty (v peněžence nebo vztazích).

Červená 2: Jste hluboce milující člověk a vyhledáváte lásku. Možná vás tahle barva přitáhla, protože toužíte po určitém množství vitality nebo života, které vám chybějí. Chybí vám vášeň, která možná zmizela. Je na vás, abyste znova zapálili oheň tím, že vyjádříte svoje pocity.

Červená 3: Řekl vám už někdo, že jednáte pasivně agresivně? Když po vás někdo něco chce, vyhýbáte se konfrontaci a svůj odpor a nesouhlas dáváte najevo nečinností, ignorováním přání druhých. Dost často vás popadne zuřivost, která je výrazem vaší bezmocnosti. Nedovolte, aby vás tyhle pocity přemohly pokaždé. Váš cíl pak může být ztracen. Když už dáte najevo svůj vztek, snažte se, aby to proběhlo pokud možno kultivovaně, aby vás nikdo neobvinil z toho, že nejste zdvořilí či slušní.

Červená 4: Jste připraveni na bitvu a dobrá zpráva je, že vyhrajete – bez ohledu na cenu. Ať už je to vaše práce, rodina, legální bitvy, zdraví – máte dost odhodlání a vy tuhle válku vyhrajete. Cílem je zůstat stabilní a neztratit rozvahu. 

Pokračování na další straně