Vybrali jste si žlutou?

Žlutá znamená štěstí, radost, sluneční svit, ale věděli jste, že je to taky znamení intelektu a zdraví? Je to rozhodně odvážná a někdy až pobuřující barva, zároveň hlavní symbol zdraví – zažloutnutí kůže a očí určitě není pozitivním signálem. Žlutá může taky naznačovat nestabilitu. Je to zároveň jedna z nejdynamičtějších barev duhy. Ne vždy přináší žlutá štěstí, tak pozor.

Žlutá 1: Jste důvěryhodný člověk, ať už to víte, nebo ne. Vybrali jste si tento odstín, pak je jasné, že jste silně motivovaní k úspěchu a za každou cenu ho chcete dosáhnout. Přestože se vám mohou do cesty dostat překážky, nikdy se nevzdáte. Máte silného ducha, který vám v tom pomůže.

Žlutá 2: Máte v sobě nějaké zvláštní tajemství, které tlumí vaše schopnosti. Odstraňte ho ze svého života co nejdřív. Osvobodíte se a dosáhnete toho, po čem toužíte.

Žlutá 3: Pravděpodobně máte pocit, že jste vyčerpali polovinu svých schopností a nic. Někdy jste tak trochu „mimo“. Toužíte po klidu, možná po dovolené u moře nebo někde v posteli se snídaní. Je v pořádku si odpočinout, ale když se budete cítit až moc unavení, vyhledejte raději lékaře, aby vás prohlédl.

Žlutá 4: Ujistěte se, že se neobklopujete lidmi, kteří z vás vysávají energii a odhodlání. Existují totiž energetičtí upíři, a právě na vás si rádi smlsnou. Pokud máte pocit, že motivace a radost nějak ubývají, hledejte novou energii v externích zdrojích. Nebo zkuste něco, co jste ještě nikdy nezkusili, abyste si dobili baterky. 

Pokračování na další straně