Meva 6

Máte skvělou intuici a vůdčí schopnosti. V kolektivu si vedete skvěle a motivujete ostatní k lepším výkonům. Vaše ambicióznost vám může ublížit pouze v případě, že budete mířit příliš vysoko. Máte radost ze života a jediné, co vám může bránit v dokonalém štěstí je paralyzující strach z neúspěchu. Největších úspěchů dosáhnete po čtyřicítce. Snažte se držet své emoce pod kontrolou, dávejte si pozor na srdeční onemocnění, bolesti hlavy a nervové poruchy. Také se snažte omezit svůj sklon k perfekcionalizmu – můžete to snadno přehnat a následky můžou být katastrofální!

Meva 7

Jste skvělý řečník a rádi poutáte pozornost. Nemáte ale dostatek energie na to, abyste dosáhli cíl bez pomoci druhých. Nestydíte se o pomoc požádat. Ve vztazích jste oddaný a věrný partner.

Meva 8

Jste velmi tvrdohlaví a jen těžko měníte své názory. Dokážete jiné ale velmi šikovně přesvědčit jiné. Jste konzervativní a tiší, ale velmi psychicky vyrovnaní. Máte tuhý kořínek a ani ve vysokém věku si na vás žádné onemocnění netroufne.

Meva 9

Jste velmi citliví a něžní. Když sledujete smutný film, jen stěží ovládnete slzy a u roztomilých zvířat se přímo rozplýváte. Dávejte pozor na své emoce, mnohdy jsou silnější než vy sami. Častěji se snažte řídit rozumem. Jste idealisti, romantici a nedokážete se přetvařovat. Pokud se jedná o zdraví, dávejte si pozor na srdce a nespavost.

Když se cítíme vyrovnaní, znamená to, že je všechno v harmonii a náš život je plný lásky a moudrosti. Proto bychom měli jiným dávat dobro. Tímto způsobem budujeme zdravé vztahy a ovlivňujeme naši budoucnost.

Zdroj:sdilejteto