Meva 1

Vaše mysl je neklidná a máte sklon k negativním myšlenkám. I navzdory tomu, že se snažíte působit jako otevření a přátelští, spoustu lidí šokujete svou paličatostí. Trápí vás náladovost, máte sklony k depresi, ale skrývá se ve vás romantická duše. Máte zálibu v alkoholu a drogách. Pokud se jedná o zdraví, můžete mít problémy s ledvinami, močovými cestami a reprodukční soustavou.

Meva 2

Jste velmi přátelští a milí. Jakékoliv projevy agrese jsou vám cizí. Jste neuvěřitelně ambiciózní a vnímaví. Velmi pečujete o své nejbližší, ale nemáte vůdčí schopnosti. Největších úspěchů dosáhnete až po čtyřicítce. Pokud jde o lásku, zcela se oddáte svému partnerovi. Máte tendenci záležitosti velmi emocionálně prožívat – racionální pohled u vás nemá šanci. Milujete sladkosti, co může vést k nadváze. Pokud se jedná o zdraví – dávejte si pozor na záda a trávení.

Meva 3

Jste individualisti. K životu máte vždy pozitivní přístup a nikdo vám nemůže vzít vaši svobodu. V mezilidských vztazích jste velmi tvrdohlaví. Nejúspěšnější budete mezi 34 až 38 rokem života. Peníze k vám rychle „přicházejí“, ale stejně rychle i odcházejí. Máte sklony k závislostem a měli byste více dbát o svá chodidla.

Meva 4

I navzdory pozitivnímu přístupu k životu máte občas problém se svou slabou vůlí. Kvůli vaší přátelské povaze vás mnozí často zneužívají. Z toho důvodu stavíte kolem sebe zeď, za kterou pronikne jen málo vyvolených. Neradi vystupujete nebo něco mluvíte před lidmi, ale paradoxně jste nejšťastnější, když je dokážete rozesmát. V oblasti zdraví jste náchylní k onemocněním kloubů a trpíte na problémy s dýcháním.

Meva 5

Pro vás jsou věci buď černé nebo bílé. Lidé vás buď milují nebo nenávidí. Na každé téma máte svůj názor, který většinou nezměníte. Jste silná osobnost a ve vztahu jste dominantní. Někteří si o vás myslí, že jste netolerantní. Měly byste se mít na pozoru před nádory a problémy s tlakem.

Pokračování na další straně