Co umí numerologie?

Numerologie je komplexní předpovědní technika, která prostřednictvím vzájemného spojení mezi čísly a lidskými osudy (a nejenom to), pomáhá popsat osobní charakteristiky, vytvoří předpověď na libovolně dlouhé časové období, pomáhá najít povolání, které se pro člověka hodí, pomáhá mu pochopit jeho vzájemnou komunikaci a spolupůsobení s lidmi okolo, umožňuje mu určit, které místo je nejvhodnější pro jeho bydlení a práci, kam a kdy bude pro něj nejpříznivější jet na dovolenou atp.

Čísla v numerologii tedy pomáhají tomu, kdo vytváří věštbu, získat informace, které astrologovi poskytuje karta narození, chiromantovi lidská dlaň a vykladači karet karty jako například tarot nebo i jiné.

Co tedy o nás mohou povědět čísla

První číslo, se kterým člověk vstupuje do života, je datum jeho narození.

Osobní číslo numerolog získá sečtením všech číslic, které datum narození tvoří. Jestliže jste se kupříkladu narodili 19. září 1965, pak vaše osobní číslo numerolog získá tím nejjednodušším způsobem: 1+9+9+1+9+6+5=40 4+0=4.

Ve skutečnosti pravé, skutečné osobní číslo je získáno cestou sčítání veškerých personálních údajů. To jsou datum narození, čas narození, jméno a příjmení (u žen je to rodné příjmení) a název místa, kde se člověk narodil. V některých případech numerologie počítá dokonce i s adresou, na které dotyčný bydlí. Všechny tyto výpočty jsou velmi složité a podklady ne vždy dostupné, proto se numerologové poměrně často omezují na prosté datum narození.

V našem konkrétně uváděném případě je tedy personálním číslem číslo 4.

Toto číslo vás charakterizuje jako člověka harmonie, rovnováhy, pořádku a stability. Čtyřky jsou ty nejvyváženější a nejmírumilovnější bytosti. To nejhlavnější v životě je pro ně pohodový vztah s jinými lidmi a prostředím, kde žijí. Jsou komunikativní, společenské, mají touhu po poznání a umějí pracovat s informacemi. Jsou to lidé týmoví, pracovití a schopní vykonávat i tu nejnáročnější práci.

Dále vám numerolog poví něco o tom, která barva je vaší barvou úspěchu, jaké talismany ze světa rostlin a zvířat by se mohly stát vašimi magickými pomocníky, jak se bude v těch či oněch letech utvářet váš život, jakým zdravotním problémům byste měli věnovat pozornost atd.

Pokračování na další straně