# 3 Zakázaná vášeň

Zamotáte se do někoho, koho byste neměli. Bez ohledu na okolnosti bude vztah mezi vámi dvěma zakázán, jednoduše si nebudete moci odolat. Romantika bohužel nemůže trvat dlouho a ani nechcete, aby byla nikomu odhalena, takže ji brzy ukončíte.

# 4 Oheň dvojitých plamenů

To je plamen, po kterém každý touží, ale není každému dán. V létě potkáte osobu, se kterou se budete moci plně naladit, a mezi vámi dvěma se rozvine ohromná vášeň, a to jak fyzicky, tak duchovně. I když intenzita odejde dole, plamen nikdy úplně nezhasne.

# 5 Intenzivní

Láska se k vám dostane tak, jako nikdy v životě nebyla nebo možná nikdy nebyla. Pokud jste jedineční, rádi to zažijete, protože směle proříznete vztah a je jen na vás, co se z toho stane. Pokud jste ve vztahu, může do hry vstoupit třetí strana, jedná se o těžší situaci, o které se nebudete moci snadno rozhodnout, protože víte, že se v ní někdo stejně ublíží.

# 6 Hladké léto

Bohužel, bez ohledu na to, jak moc se věřící snaží, nebudete schopni být osvobozeni v duchu na rande nebo spontánních setkáních. Když jste tak uzavřeni, znemožňuje vám najít pravou lásku. Nakreslil jsi kolem sebe zeď, kterou nedokáže rozbít ani ten nejnadšenější člověk. Pokud si nepřejete, aby tomu tak bylo, změňte svůj postoj.

Zdroj.esoteric