6. Váš čas na projevení, na plnost úspěchu bude buď brzy, nebo již po ruce. Přijde to a brzy.

Teď není čas na něco uvalit nebo se pokusit ovládnout. I když se zdá, že ztrácíte to samé, co si chcete ponechat, nechte to jít, přesto to udělejte. Pusťte trpělivost, důvěru a vyrovnanost.
Tato zpráva je o důvěře v to, co cítíte na povrchu, ne v tom, co se zdá…. To naznačuje zrychlení vaší cesty k urychlenému projevení vašich tužeb ve fyzické podobě. Žádáme vás, abyste bezpodmínečně důvěřovali. Takže i když se zdá, že všechno jde opačným směrem, neváhejte. Zdá se, že oceán ustupuje, aby vyzvedl další vlnu, která se brzy dostane na břeh. To je případ života a tajemných projevů milosti.


7. Je zde šance na odpočinek a zotavení se z výzev a různých lekcí, které vám nedávno přišly.
Swan Bohyně vám nabízí příležitost vstoupit do klidnějšího prostředí, abyste doplnili svou energii a znovu získali svou klid. Musíte stabilizovat svou energii a uznat, že jste byli napjatí. Krátká doba odpočinku vám umožní zlepšit úroveň energie a soustředění a přivést do srdce harmonii a mír. To vás přinutí začít od nuly.
Bez ohledu na to, jak velkou výzvu se účastníte, včetně dobrého nočního spánku, je důležité léčit tělo a začít myslet pozitivně. Bez ohledu na to, čemu čelíte, můžete si udělat čas na to, abyste věděli, že až budete připraveni, úkol bude v zubech. Pokud se pokoušíte učinit rozhodnutí nebo jej změnit, nemusí to být ten pravý čas. Dopřejte si tolik potřebnou přestávku a rozhodněte se, jakmile budete mít jasnější názor.


8. Vzniká nová příležitost, ale abyste ji pochopili, musíte milovat, přijímat a přijímat mnoho aspektů své osobnosti.

Můžete to udělat tak, že uvedete vše, co se vám na vás líbí, a pak vše, co se vám nelíbí. Obvykle se jedná o věci, které se snažíte před ostatními skrýt, cítit se nepohodlně nebo stydět.
Uveďte vše, dobré nebo špatné, které podle vás popisuje. Podívejte se na seznam věcí, které se vám nelíbí. Nyní najděte alespoň dvě pozitivní věci pro každou negativní věc, kterou jste zmínil. Ve skutečnosti jich je mnohem víc než pár. Pak projděte vlastnosti na vašem počátečním seznamu pozitivů a najděte alespoň dvě negativy pro každý pozitivní.
Postupem času si uvědomíte, že každý pozitivní má negativní a naopak. Každá kvalita, kterou máte, má ve vašem životě cenný účel. Přijímání a milování negativů i pozitivů vede k celistvosti a rovnováze, a proto můžete lépe vidět a porozumět příležitostem, které život neustále přináší.

Zdroj:zerkalo.cc