3. Překonali jste bariéru, uvalenou bariéru strachu (ať už vznikla z vašeho vědomí nebo kvůli vnějším okolnostem), která vám bránila v rozhodování, která nyní přijímáte nebo se chystáte činit.
Tato řešení se mohou zdát podivná, nová, vágní a vzrušující. Vaše mysl možná nedostala zprávu, že už vás na existenci strachu již nemá vliv. Jste svědek, ne oběť.
Zvykněte si na novou cestu a podnikněte kroky. Vyzkoušejte své nohy – nyní jsou silné a připravené na dobrodružství. Zkuste létat! Budou mít radost z letu.


4. Tento věštec představuje štěstí, bohatství a prosperitu.

Může také naznačovat emoční uspokojení. Zpráva zde je, že vlastní hodnota se neměří tím, co máte.
Přijetí této karty samozřejmě znamená materiální zisk a další materiální odměnu. Ale všechno přichází a odchází, a poznání vaší skutečné hodnoty vede k ještě většímu bohatství. Sdílejte své bohatství s ostatními.


5. Každý ze životů je nástrojem učení pro ostatní.
Vaše autentičnost a poctivost jsou příkladem pro ostatní. Přitahuje vás například ostatní. Vaše moudrost byla vydělána díky vaší odvaze po celý život.
Vaše utrpení se stalo talismanem moudrosti. Nyní je musíte sdílet. Tím, že jste zcela autentičtí, povedete ostatní ke světlu. Budete muset prozradit některé informace o své minulosti, abyste mohli pomáhat někomu jinému. Žijte s láskou. Zde je další zpráva. Podívejte se na ty, které obdivujete pro skvělý charakter a úspěch.

Pokračování na další straně