Jaký význam má ve vašem životě dědičné číslo?

Pokud je vaše dědičné číslo 1 – znamená to silnou individualitu, ale i osamělost. Jste si velmi jistí, což jste zdědili po rodině, ale málo důvěřujete ostatním. Proto má tendenci vypadat buď osamělý a sobecký, nebo alespoň lhostejný a křehký v očích cizích lidí.

Pokud je vaše dědičné číslo 2 – to je rovnováha, číslo rovnováhy, se silným důrazem na socializaci. Pokud se vyznačujete tímto číslem, jste vyrovnaná osobnost, jak v rodině, tak ve společnosti a nesnášíte samotu. Potřebujete neustálé povzbuzování a podporu od ostatních.

Pokud je vaše dědičné číslo 3 – vaším hlavním rysem je, že se vynalézáte v každé situaci. Jste chytrá, šikovná osobnost dobře připravená do života, která dokáže využít potenciální příležitosti zejména ve vaší kariéře.

Pokud je vaše dědičné číslo 4 – jste silná a praktická osobnost. Pečlivost vás charakterizuje a vždy se snažíte dodržovat pravidla, která jste si přinesli z domova. Stejně jako pro jednoho z vašich rodičů je pro vás kariéra velmi důležitá.

Pokud je vaše dědičné číslo 5 – numerologové říkají, že je to číslo zvláštního významu. Jste osobnost, která nezlomně věří v lidské hodnoty a cení si života. Milý, přátelský nebo ochotný zúčastnit se humanitárních aktivit obecného zájmu

Pokud je vaše dědičné číslo 6 – jednou z nejdůležitějších lekcí, které jste se od svých rodičů naučili, je vysoký smysl pro zodpovědnost, který zastupujete. Jste vážný, pracovitý člověk, který se vždy snaží dodržet slovo a rád pomáháte druhým, protože milujete své bližní.

Pokud je vaše dědičné číslo 7 – jste velmi kreativní osobnost, plná vnitřních a uměleckých hodnot. Toto číslo charakterizuje velké myslitele, kteří hodně cestují, bádají a celý svůj život vkládají do služeb lidstva. Pravda je pro vás velmi důležitá a jste schopni vytrvat až do konce.

Pokud je vaše dědičné číslo 8, charakterizuje vás systém dvojí hodnoty. Vaše osobnost a život se bude vyvíjet harmonicky, ale pouze mezi vašimi blízkými. Zároveň se vyznačujete vůdčím duchem, který ne vždy slouží vašemu dobru.

Pokud je vaše dědičné číslo 9 – jste krásná, sebevědomá osobnost vychovaná svými rodiči v duchu úcty k lidským hodnotám. Navzdory tomu všemu jste hrdým člověkem, který jen těžko snáší kritiku, selhání a překážky na vaší cestě. Dávejte pozor, aby vaše nezměrná hrdost nepoškodila vaši pověst!

Zdroj.esoteric