BLÍŽENCI (21. KVĚTEN – 20. ČERVEN)
Neustále opakování stejných příběhů, lháři, zlí posluchači.

Blíženci sice jsou velmi společenskými osobami, ale problém je v tom, že ne každý s nimi čas tráví rád – neustále dokola totiž mluví o stejných věcech a navíc jsou hrozní posluchači. Jejich zlozvykem je také časté klamání.

RAK (21. ČERVEN – 22.JÚL)
Náladovost, setrvávání v komfortní zóně, neschopnost nechat věci jít.


Lidé ve znamení Raka jsou často příliš citliví a až příliš starostliví, což je však činí náladovými, pokud se jim něco „znelíbí“. Bývají také až příliš závislí na nějakém členu rodiny či na příteli a mívají až nezdravou potřebu držet se minulosti.

LEV (23. ČERVENEC – 23. SRPEN)
Egoismus, marnivost a dělání dramat.

Lidé ve znamení Lva na sebe rádi poutají pozornost neustálým vytvářením dramat i tam, kde to vůbec není nutné. Často si o sobě také myslí, že jsou těmi nejlepšími a aby si prorazily cestu tam, kam chtějí, neváhají jiných využít.

PANNA (24. SRPEN – 23. ZÁŘÍ)
Vybíravost, orientace na detail, lhostejnost vůči jiným.

Lidí v tomto znamení pohání vpřed mnohdy jejich ustálená rutina a zvyky, které nikdy neporuší. Dříve, než se do něčeho pustí nebo se pro něco rozhodnou, musí znát všechny detaily týkající se dané věci. Často jsou však vůči jiným lhostejní.

VÁHY (24. ZÁŘÍ – 23. ŘÍJNA)
Nerozhodnost, vyhýbání se konfliktům, zlozvyk nechat se rychle rozrušit.

Váhy kladou velký důraz na vztahy a mnohdy mohou být velmi laskavými lidmi, ne vždy je však správné snažit se zapůsobit zcela na každého. Velmi rychle se nechají mentálně rozrušit a dělá jim problém stát si za svým slovem a držet se svých rozhodnutí.

ŠTÍR (24. ŘÍJEN – 22. LISTOPAD)
Manipulativnost, hostilita, pomstychtivost.
Štíři jsou ve všech oblastech svého života pořádně vášniví a intenzivní. Milují však sex a peníze a pokud v těchto oblastech nedostanou, co (a koho) chtějí, začnou se chovat velmi nepřátelsky. Pokud chtějí něco dosáhnout, neváhají s lidmi manipulovat a pokud se jim někdo postaví do cesty, nemine ho nepříjemná pomsta.

Pokračování na další straně