6. Dynamický, aktivní, extrovert. Máte sklon riskovat a rádi přijmete i některé náročné povinnosti, pokud budou spojeny se zajímavou a pestrou prací. Rutina vás paralyzuje. Jste důkladní a pečliví. Své zájmy i záliby rádi sdílíte s ostatními a máte rádi nové zkušenosti.

7. Nezávislý, nekonvenční, bezprostřední. Vždycky jdete vlastní cestou, neuznáváte nic, co by vás mohlo zdržovat v pohybu vpřed. Máte umělecké sklony, kterým dáváte výraz v práci nebo ve svých zálibách. Žijete podle svých představ o životě a podle vlastních zásad, i když to občas znamená plout proti proudu. Kritika a nepochopení vás nijak nevzrušují.

8. Velmi vyvážený, harmonický typ. Oceňujete přirozenost a prostotu. Lidé se ve vaší přítomnosti cítí dobře, protože působíte jistě a pevně, dovedete v klidu a důkladně vysvětlit svůj názor a obhájit svůj přístup. Je na vás spolehnutí. Svým blízkým přinášíte pocit jistoty a dodáváte klid. Otázky módy vás nechávají chladným. Jednoduchost, elegance, nenápadnost, to je váš styl.

Zdroj:pronaladu