3. Mírumilovný, uvážlivý, neagresivní. S každým se snadno domluvíte, jste však zároveň velmi obezřetní. Lehko získáváte přátele, přitom však zároveň milujete svou nezávislost a občas i samotu. Přesto nejste žádný samotář. Ke své existenci potřebujete prostor. Žijete v harmonii sami se sebou i se světem a jste spokojeni se vším, co vám život nabízí.

4. Romantický, snící, emocionální. Jste velmi citlivá povaha. Nahlížet věci výhradně racionálně vám dělá potíže. Důležité pro vás je to, co vám říkají city. Lidé popírající romantismus a zdůrazňující rozumový přístup k životu, vás nezajímají. Potřebujete mít svůj sen. Vyhýbáte se všemu, co by se mohlo dotknout vašich citů. Nesnášíte krutost, lhostejnost k utrpení a cynismus.

5. Bezstarostný, hravý, vždycky dobře naladěný. Umíte si života užívat. Milujete svobodu a nezávislost, vyznáváte přirozenost a nestrojenost. Jste otevřeni novým dojmům, zkušenostem a poznání. Všechno nové vás zajímá, změny vás přitahují. Jste velmi tolerantní a také velmi oblíbený v každé společnosti.

Pokračování na další straně