Zákrokem se v podstatě docílilo to, že Ronnie přestala dostávat tolik hodně živin. Byla to taková malá naděje pro rodinu, ale bylo to srdcervoucí přiznat si, že stále je zde velká naděje, že ztratí Teddyho, protože byl tak malý. Laserový zákrok byl úspěšný a dvojčata se dostaly až do 29. týdne, kdy lékař oznámil Danielle, že syndrom se opět vrátil a je potřebný císařský řez.

Teddy vážil méně než jeden kilogram, byl nebezpečně drobný, ale byl to jediný způsob jak zachránit druhou dvojče. Chlapci museli strávit nějaký čas v inkubátoru, byly připojený na kyslík. Teddymu musela být dodána krev, a oběma byly provedeny testy vidění a doslechu, aby lékaři zjistili, že i přes dramatickému příjezdu je vše v pořádku.

Po šesti týdnech byl Ronnie připraven vrátit se do svého nového domova v Brackenlli. V prosinci se k nim připojil i Teddy.

„Teddy je stále na kyslíku, ale oba se začali usmívat a jsou velmi silní. Někteří tvrdí, že Teddy doběhne Ronnie, ale já si myslím, že vždy tu bude jejich rozdíl ve výšce. Jsou to identická dvojčata a zároveň nejsou zcela identičtí a to je dělá krásné výjimečnými. Ale jsou oba na živu a to je jediné, na čem momentálně záleží. „

ZDROJ:mirror.co.uk