Krátce předtím, než začali, ji Artem pozval na ples a byla šťastná. Neslyšela, jak se jí přátelé jejího milovaného, ​​stojící stranou, smějí.

Sonya se připravovala na promoci skoro stejně dlouho jako na zkoušky. Koupila jsem si tvarovací oblečení v obchodě, abych vypadala štíhlejší. Šaty vybírejte pečlivě. Pochopila, že všechny školačky jsou do toho chlapa zamilované, a chtěla se mu vyrovnat.

Poprvé myslela na svá kila navíc a byla dokonce trochu naštvaná. Její matka se ji snažila utěšit. Řekla, že se ještě protáhne.

A pak středoškoláci složili závěrečné zkoušky. Před promocí se chystali odjet na venkov s přespáním oslavit konec studia. Alkoholu bylo hodně, ale dívka nepila. Byla z tance tak unavená, že se rozhodla jít spát jako jedna z prvních.

Když se svlékla a lehla si, Arťom vešel do pokoje. Byla překvapená, ale řekl, že se mu stýská a chce být sám. Sonya své lásce nemohla odolat.

A ráno se probudila sama. Svého přítele neviděla až do promoce. Korespondence byla suchá – na její zprávy odpovídal jen občas.

V den dovolené Arťom řekl, že si ji nebude moci vyzvednout, protože si nestihl koupit bundu. Měli se potkat na místě. Když Sonya vstoupila do sálu, hrála hlasitá hudba. Dav se už začínal bavit.

Viděla to téma v rohu za sloupem. Jakmile stihla přijít blíž, začal se líbat se štíhlou blondýnkou. Když na něj dívka zavolala, podíval se jí s nelibostí do očí. A zeptala se, jestli si opravdu myslí, že je zamilovaný. Vždyť ji svedl jen na sázku.

Nepamatovala si, jak utekla domů. Tam se v slzách vrhla do postele a na otázky rodičů neodpovídala. Po celonočním vzlykání si slíbila, že teď bude všechno úplně jinak.

Uplynulo několik let. Bylo to první setkání absolventů, na které Sonya přišla. Záměrně se trochu opozdila, aby do sálu vstoupila jako poslední. A samozřejmě každému, kdo ji viděl, spadla čelist.

Vůbec nebyla jako ta kyprá dívka, která před pár lety utekla z plesu v slzách. Nyní měla Sonya dokonalou postavu, která byla příznivě zdůrazněna kalhotovým kostýmem a zkráceným topem.

Bývalí spolužáci nevěřili svým očím. Téměř každý předpokládal, že užívá nějaký doplněk stravy, aby tak zhubla. Ale Sonya věděla, jak těžké to pro ni bylo dosáhnout.

To první léto po incidentu se jí vůbec nechtělo ven. Musela na lékařskou fakultu a každý den se učila s učebnicemi. Již na univerzitě Sonya pokračovala ve studiu a nevěnovala pozornost svému vlastnímu vzhledu. Dokud nezačala úzce komunikovat s aktivním studentem z jejich streamu.

Natasha se rozhodla vzít si přítele. Nejprve jsem ji přemlouval, aby se přihlásila do fitness centra, kam sama chodila. Pak pomohla se stravovacím plánem. Každý den se dlouho procházeli, plavali v bazénu a dřeli v tělocvičně.

Sonya postupně cítila, že se zlepšuje. Kila navíc opustila tělo a těžká zátěž – z duše. Postupem času si nedokázala představit život bez tréninku. A když kamarádka přestala cvičit, ona sama dál chodila do posilovny.

Dívka se dokonce rozhodla využít služeb jiného instruktora, aby zlepšila svůj výkon. Ilya se ukázal jako milý mladý kluk. Řekl, že na ni upozornil hned první den v sále. A teď jsem byl hrdý, že se sportem neskončila a dosáhla tak neuvěřitelných výsledků. Brzy spolu začali chodit. A o rok později šel pár do matriky.

Spolužáci z ní dál závistivě vymáhali detaily diety. Některé se od vydání zlepšily. Nikdo ale nechtěl slyšet, že jen tvrdou prací na sobě dokázala zhubnout. Každý chce rychlé výsledky.

Sonya je poslechla a byla ještě více zklamaná. A když viděla Arťoma, už nechápala, jak mohla být tak oklamána. Nyní pracoval jako mechanik a nabídl jí, že ji na konci večera odveze domů. Zeptal se, zda se jím neurazila.

Ale už k němu nic necítila. Na ulici nasedla do auta Ilyi, který ji přijel vyzvednout. Nechtěla Arťomovi nic říct. Nyní ho navždy vyškrtla ze svého života.

Sonya samozřejmě chtěla svým bývalým spolužákům ukázat, čeho je schopna dosáhnout. Ale také ukončila příběh, který zanechal takovou stopu na její duši. Co myslíte: potřebovala přijít na promoci, nebo by měla navždy zapomenout na ty, kteří jí ublížili?

Zdroj:youtube