5. Identifikujete opakující se vzorce v chování členů vaší rodiny a chcete je řešit. Členové vaší rodiny dělají stejné chyby pravidelně.

6. Někdy máte pocit, že nepatříte do vlastní rodiny. Je těžké to vysvětlit, ale vaše duše má pocit, že ve vás je něco jiného, ​​co nevyhovuje vaší rodině. Cítíte se jinak.

Co dělat? Jak se můžete zbavit rodinné karmy? Jak si můžete vyčistit auru? Zde je několik jednoduchých a účinných metod:

1. Naučte se být vděční za každou životní zkušenost , ať už dobrou nebo špatnou. Probuďte se každé ráno s úsměvem na tváři a poděkujte Vesmíru za dar, který můžete sdílet: ještě jeden den v tomto úžasném světě.

2. Jednejte z čisté lásky a obracejte se na všechny lidi s upřímnou a čistou láskou, bez ohledu na to, kdo jsou, co udělali nebo jaký mají k vám vztah.

3. Zkontrolujte důvody svého jednání – a ujistěte se, že to, co děláte, pramení z lásky, štěstí a dobré vůle.

4. Poslouchejte svůj postoj – negativní myšlenky vytvářejí negativní energie. Naučte se odpoutat od všeho, co je těžké, toxické, a rozhodněte se dívat na svět jinýma očima.

5. Odpusťte mi – to je možná nejtěžší věc, ale je to pro vás také nejdůležitější, abyste změnili svou karmu a zbavili se dluhů svých předků.

Kromě toho můžete požádat o pomoc astrologa a řešitele karmy, který dokáže rozluštit tyto minulé rodinné karmy cestováním.

Zdroj:esoteric