Borůvka

Jste laskavý a upřímný člověk. Mnozí vás považují za romantika a snílka. Jste velmi opatrní a svou důvěru nebo srdce nedáváte jen tak někomu. Oceňujete klid a jste spíše uzavřenější lidé, kteří raději zůstávají doma, aby si přečetli dobrou knihu, než aby šli na večírek.

Palma

Jste zodpovědný a seriózní člověk. U lidí si vážíte poctivosti a slušnosti. Neradi riskujete , raději „zapouštíte kořeny“ v místě, kde se nacházíte. Z tohoto důvodu jste často považováni za příliš vážného člověka, který neví, jak se uvolnit a bavit se.

Leknín

Jste kreativní a nápaditý člověk. Máte nekonvenční způsob myšlení, který vám pomáhá najít ta nejneobvyklejší řešení jakéhokoli problému a nikdy se nevzdáváte. Často kolem sebe shromažďujete podobně smýšlející lidi, abyste dosáhli společného cíle.

Včela

Jste spíše uzavřený člověk, který není zvyklý ukazovat své skutečné emoce a schovává se za masku lhostejnosti. Jste zvyklí důvěřovat úzkému okruhu lidí , které dobře znáte, a proto vás ostatní vnímají jako chladného a lhostejného člověka. A ve skutečnosti takoví nejste, uvnitř jste velmi citliví.