Havran/Vrána:

Spatření vrány nebo havrana, které je běžně považováno za špatné znamení, může znamenat, že jste připraveni se něčeho vzdát nebo že se chystáte vstoupit do cyklu „smrti a znovuzrození“.

Vidět havrana nebo vránu velmi zřídka naznačuje fyzickou smrt, místo toho je to znamení nadcházejícího znovuzrození.

Sova:

Vidět sovu je indikátorem toho, že musíte věnovat pozornost své intuici a moudrosti.

Sova také přichází jako připomenutí, abyste věnovali pozornost všem pocitům v útrobách, které můžete mít, když se vás snaží nasměrovat správným směrem.

Sova může být také znamením, že se musíte naladit na svou pravdu a jednat z místa autenticity.

Kardinál:

Kardinálové byli často spojováni s přijetím zprávy od postavy zesnulého otce nebo mužského duchovního průvodce.

Pokud opakovaně vidíte kardinály, může to být připomínka toho, že vás tento muž miluje a chrání, nebo připomenutí, abyste zůstali silní a sebevědomí na cestě, po které kráčíte.

Bluejay:

Spatření Bluejaye je často spojeno s přijetím zprávy od zesnulé ženské postavy nebo ženského duchovního průvodce. Pokud opakovaně vidíte BlueJays, může to být připomínka, abyste se naladili na svou kreativitu a aby vaše kreativní projekty plynuly.

Může to být také znamení, že vás vaše rodina potřebuje nebo že je důležitá jednota rodiny.

Kudlanka nábožná:

Kudlanka nám připomíná, že je čas vnést do našich životů mír a klid. Kudlanka nábožná přichází jako posel, který nám připomíná sílu klidu a vytváření prostoru v našich životech pro věci, které rádi děláme.

Opakované vidění kudlanky může být také známkou toho, že existuje zpráva, které musíte věnovat pozornost, nebo něco, co vám možná chybí.

Ještěrka:

Pokud opakovaně vidíte ještěrky nebo obrázky ještěrek, může to být indikátor, že musíte věnovat více pozornosti svým snům a cílům. Možná jste ztratili ze zřetele vše, čeho můžete dosáhnout, nebo se možná cítíte negativně ohledně svých schopností dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Vidět ještěrku je připomínkou toho, že máte moc a že musíte strávit více času kultivací své nejvyšší cesty.

Had:

Vidět hada je mocnou připomínkou vaší životní síly a vašich vášní. Pokud opakovaně vidíte hady nebo obrazy hadů, je možné, že musíte věnovat pozornost svým vášním a vložit více energie do jejich sledování.

Vidět hada může také znamenat, že vstupujete do místa léčení a obnovy.

Pavouk:

Pavouci nesou mocnou symboliku stvoření a duchovního propojení. Když často vidíte pavouky, může to být známkou toho, že se musíte naladit na svůj tvůrčí potenciál a pokračovat ve všech nápadech nebo inspiracích, které musíte vytvořit.

Může to být také známka vašeho spojení s duchovním světem a možná také naznačovat, že se vám duch snaží poslat zprávu nebo připomínku o tomto spojení.

Vážka:

Vidět vážku je připomínkou toho, že nejste sami a že jste velmi chráněni svými strážnými anděly a duchovními průvodci.

Pokud opakovaně vidíte vážky, může to také znamenat, že jste na správné cestě a míříte správným směrem pro svou duši.

Slunéčko sedmitečné:

Beruška je běžně považována za znamení štěstí a naznačuje, že se věci chystají změnit ve váš prospěch. Opakované vidění berušek nebo berušek může být také známkou vaší potřeby vzdát vděčnost za vše, co máte, a za směr, kterým se váš život ubírá.

Berušky mohou také naznačovat, že je vhodný čas, abyste se posunuli vpřed při dosahování svých nejvyšších snů a přání.

Motýl:

Motýli vám přicházejí připomenout sílu transformace a to, že předtím, než se budete moci posunout navenek, musí dojít k vnitřnímu posunu. Pokud opakovaně vidíte motýly, může to být znamení, že potřebujete změnit nebo uvolnit některé myšlenky nebo pocity, které vás brzdí.

Vidění motýla může také naznačovat cyklus transformace nebo růstu, ke kterému dochází ve vašem životě.

Vlk:

Opakované vidění vlka nebo zobrazení vlka může znamenat, že je čas, abyste věnovali pozornost lidem, se kterými se obklopujete.

Pokud vidíte vlka, je to možná také znamení, že se musíte naučit přijímat pomoc od ostatních.

Liška:

Foxes přichází jako připomínka, že může existovat jiný způsob, jak přistupovat ke svému životu nebo vidět věci. Pokud opakovaně vidíte lišky nebo obrazy lišek, je možné, že potřebujete upravit své myšlení o něčem a způsob, jakým k věcem přistupujete.

Lišky mohou také přijít jako připomínka hledat radost, nebrat věci tak vážně a smát se maličkostem.

Použití vaší intuice bude klíčem k určení, jaké zprávy se konkrétní zvíře snaží přinést do vašeho života. Použijte to jako vodítko, ale pokud jste našli tuto stránku, je to pravděpodobně známkou toho, že zpráva zde napsaná je pro vás.

Zdroj:consciousreminder.com