číslo 4

Na své životní cestě mají spoustu překážek a omezení. Lidé jsou silné disciplíny, připravené na ty nejtěžší úkoly a na mnoho obětí. Generace, jejímž úkolem je měnit negativní dědictví prostřednictvím ambiciózního a racionálního přístupu.

číslo 5

Generace, která má obrovskou potřebu svobody, neklidného ducha. Lidé jsou otevření pro všechny, komunikativní a veselí. Jejím úkolem je poznávat život prostřednictvím kontaktů s lidmi z různých koutů světa a osobních zkušeností. Jsou orientováni na budoucnost více než kterákoli jiná generace.

číslo 6

Generace, která vyzařuje pozitivní energii, noblesu a je spojena s mnoha humanitárními činy. Lidé jsou okouzlující, komunikativní a ke všem se chovají vřele. Generace, která má za úkol poznávat život prostřednictvím rodinných vztahů, práce s lidmi. Jedním z úkolů je pokusit se napravit mnoho křivd.

Číslo 7

Generace, která je dost duchovně nevyzrálá a rebelská s vyslovenou potřebou přinést nějaké změny. Lidé jsou citliví, nejistí a mystičtí. Generace, jejímž úkolem je duchovně pokročit, pochopit, že ne vždy je to správné. Jedním z úkolů je poučit se ze svých špatných zkušeností, které jsou výsledkem špatného přístupu.

Číslo 8

Generace, která má nějakou ochranu anděla strážného a je tedy o něco pomalejší. Lidé jsou klidné povahy, malátní a celkově nevtíraví. Generace, která se může trochu ztratit v problémech, protože příliš spoléhá na ochranu. Jedním z jejích úkolů je příliš nepolevovat a nechat věci projít.

číslo 9

Generace, která má nepříliš snadný způsob života. Lidé mají silnou povahu, pracovití, pracovití a poněkud tvrdohlaví. Generace, která může být poněkud uzavřená a těžko přijímá změny. Jedním z úkolů je napravit něco z negativního dědictví jejich obětí.