Číslo 3: Toto číslo je spojeno s kreativitou, komunikací a pozitivní energií. Lidé s tímto číslem ve jméně mají obvykle vynikající schopnost vyjadřovat své myšlenky a nápady. Jsou to také kreativní lidé, kteří se snaží najít nové způsoby řešení problémů. Jsou to také lidé, kteří mají pozitivní přístup k životu a snaží se inspirovat ostatní k dosažení svých cílů.

Číslo 4: Toto číslo je spojováno se silou, tvrdou prací a praktičností. Lidé s tímto číslem ve jméně bývají velmi pracovití a organizovaní. Mají schopnost plánovat a organizovat věci tak, aby vše probíhalo co nejefektivněji. Lidé s číslem 4 mají také sklon k pevným zásadám a hodnotám, na nichž zakládají svůj život.

Číslo 5: Toto číslo je spojováno s adaptivitou, zábavou a svobodou. Osoba s tímto číslem v jméně má tendenci být velmi spontánní a přizpůsobivá. Mají silnou touhu po zábavě a dobrodružství a často se snaží uniknout stereotypu a nudě.

Číslo 6: Toto číslo je spojováno s harmonií, rodinou a službou. Osoba s tímto číslem v jméně má obvykle pevné vztahy s rodinou a věnuje se péči o své blízké. Jsou to lidé, kteří mají zájem o společenské aktivity a rádi pomáhají druhým. Osoby s číslem 6 také často vynikají v oblasti umění a kreativity.

Číslo 7: Toto číslo je spojováno s intuicí, duchovnem a osobním růstem. Osoba s tímto číslem v jméně má obvykle silnou intuici a vnímá hlubší významy věcí. Mají často zájem o duchovnost a metafyziku a snaží se rozvíjet svou vnitřní stránku. Jsou to také lidé, kteří potřebují svůj osobní prostor a často se rádi stahují do samoty, aby si udrželi svou duševní rovnováhu.

Číslo 8: Toto číslo je spojováno se zdarem, podnikáním a vlivem. Osoba s tímto číslem v jméně má typicky silnou vůli a ambice. Jsou to lidé, kteří se snaží uspět v podnikání a finančně se zabezpečit. Často mají schopnosti v oblasti organizace a vedení a jsou schopni přebírat vedení. Osoby s číslem 8 také často potřebují udržovat rovnováhu mezi prací a soukromým životem.

Číslo 9: Toto číslo je spojováno s altruizmem, humanitou a dokončováním. Osoba s tímto číslem v jméně má obvykle silné altruistické sklony a snaží se pomáhat druhým lidem. Jsou to lidé, kteří mají zájem o celkové blaho společnosti a snaží se prosazovat spravedlnost a rovnost. Osoby s číslem 9 také obvykle mají velkou kreativitu a schopnost dokončit své projekty a plány.