Beran jako dítě

Dítě Beran potřebuje hodně porozumění a něhy, kvůli své obrovské energii, kterou v sobě má a také kvůli své velmi výjimečné osobnosti. Jsou to upovídané děti, kterým slovo tajemství nic neříká. Nedokážou být chvíli potichu a poslušnost je pro ně také cizí. Naopak jsou ale pravdomluvné a čestné, které respektují a milují své rodiče. Dítěti narozenému v Beranovi musíte nechat trošku té jeho volnosti a nelámat jeho osobnost přes koleno, i přesto, že se občas chová divoce.

Láska a intimita

Při námluvách je Beran koketní, netrpělivý a vášnivý. Dokáže za svou lásku bojovat a dokáže jít přes mrtvoly. Na první pohled se může zdát jako silný člověk, ale nenechte se oklamat, uvnitř je to křehká duše, proto se nedokáže svému partnerovi hned otevřít a nějakou chvíli mu trvá, než někomu začne věřit. V lásce je však pozorný, rád svou drahou polovičku překvapuje menšími dárky, kterými dává najevo svou lásku. V milování potřebuje někoho, s kým se cítí opravdu dobře, s kým si rozumí komu může bez okolků svěřit všechny fantazie, které mu proběhly hlavou.

Kariéra

Neexistuje nic, čeho by Beran svou kreativní a ambiciózní povahou nedosáhl. Pokud je ovšem kvalitně a dostatečně motivován. Miluje výzvy, je skvělým článkem v týmu v době krize. Často přichází s novými nápady a inovacemi. Berani bývají velmi dobrými manažery a vedoucími, kteří dokážou své pracovníky motivovat a dobít je pozitivní energii.

Negativní vlastnosti

  • Mají v sobě tolik energie, že mohou působit neukázněně.
  • Jsou tvrdohlaví, protože si váží sami sebe a neradi mění své názory.
  • Umí být i arogantní a v kombinaci s jejich tvrdohlavostí to bývá jejich nejhorší vlastnost. Nejvíce se projeví při hádkách.

Zdroj.jenzeny