Beran ve vztazích

Beran je ve vztazích ten, co vás vždy pochopí a porozumí vám. Dokáže respektovat názory a volby jiných lidí, ačkoliv on si myslí něco jiného, což mu jen těžko vyvrátíte. Pro své blízké by udělal všechno na světě a neváhal by ani minutu na to, aby jim pomohl. Beran své blízké chrání a vždy bude stát při vás, ať se bude dít cokoliv, dokonce i v těch nejtěžších časech.

Beran jako partner

Jak již bylo napsáno, Beran má velmi silnou vůli a je nesmírně tvrdohlavý, ale zároveň ochranářský a vášnivý. Potřebuje k sobě partnera, který jej dokáže v těžkých chvílích uklidnit a přivést jej na jiné myšlenky. Často bývá ve vztazích dominantní a v sexuálním životě rád experimentuje.

Beran jako rodič

Příchod nového člena rodiny je pro Berana vždy trošku problém, potřebuje čas na zvyknutí. Cítí v tom obrovskou dávku zodpovědnosti, které s sebou miminko přináší. Beran se do všeho řítí po hlavě a ke svým dětem bývá impulzivní a náročný. Ačkoliv se ale bude zdát jako přísný, je to rodič, který své děti nadevšechno miluje a dokáže si se svými dětmi hrát tak, jakoby se vrátil do svých dětských let. Se svými dětmi má neuvěřitelné vztahy, takový jejich malý, jiný svět.

Pozitivní vlastnosti

  • Dosáhnou všeho, co si vytyčí a ve vztazích bývají věrní.
  • Jsou to pozitivní lidé, kteří mají dostatek dobré energie za každé situace.
  • Při jakémkoliv problému jsou odvážní a připraveni jej vyřešit a zároveň podpořit ostatní.

Pokračování na další straně…