6 — lidé výměn a kontaktů. Hlavní v životě pro ně je výměna životní energie s jinými lidmi, s okolním prostředím, prostřednictvím věcí, akcí, skutků, nápadů, styků a citů.

7 — lidé dokonalosti. Sedmička usiluje o vlastní dokonalost a ideálnost. Nedokáže žít bez cíle a smyslu, proto se vždy o něco snaží, chce něčemu porozumět, něčeho dosáhnout. Nikdy se nespokojí s daným stavem věcí, ustavičně se snaží být lepší a lepší. Lidé, pro něž je životní smysl něco jako vzduch – jakmile ho najdou, jdou za ním hlava nehlava. Jestliže smysl zmizí, zmizí i sedmička.

8 — lidé dokonalých vztahů. Jestliže sedmička usiluje o vlastní dokonalost, osmička touží po dokonalosti vztahů s jinými lidmi a světem kolem ní. Usiluje o ideál ve vztazích s lidmi, touží, aby vše bylo tak, jak to stvořila její imaginace. Osmičky jsou lidé velmi jemní a zranitelní.

9 — nejzáhadnější a nejtajuplnější bytosti. Jsou to lidé usilující pochopit a odhalit vše, co je mimo jejich chápání. Mezi devítkami je nemálo extrasenzoriků, lidí, kteří dokážou proniknout a spojit se s jinými energiemi, myšlenkami a přáními.