Spadla do hluboké díry a neměla sílu se dostat zpět. Začala plakat, protože dívka utekla před jedním nebezpečím a upadla do jiného.

Dívka vzpomínala na svá mladá léta, jak pracovala na chirurgickém oddělení. Pak se jí zdálo, že život teprve začíná. Rodiče jí zemřeli brzy, sotva stihla dokončit školu. Rozhodla se vyučit zdravotní sestrou a brzy skončila v nemocnici.

Jednou byl do nemocnice přivezen muž, který se po operaci rozhodl vylepšit svou single pozici. Byl to zkušený dam, který svými dvořeními a sliby dívce zatočil hlavu.

Anatolij dívce řekl, že studoval na moskevské univerzitě jako právník. Začal jí říkat různé věci o lásce a že chce, aby byli spolu. Anatoly lhal velmi krásně a dívka mu věřila.

Jejich románek se velmi rychle rozvinul a nemocnici opustili již jako pár. Máša netušila, že za jeho slovy stojí úplně jiný člověk, o kterém se dozvěděla až o pár let později.

Během této doby se Anatoly hodně změnil. Z milujícího muže se stal žárlivý manžel. Ani se nepokusil sehnat práci a celou tu dobu seděl své ženě na krku.

Mary měla zakázáno komunikovat s přáteli, šaty jí vybíral sám, protože nechtěl, aby vypadala zhýrale. Brzy se to dozvěděla, a proto od něj poprvé utekla.

Jednou byla dívka propuštěna brzy a odešla do hostelu, když najednou zaslechla rozhovor Anatoly s mužem. Hovořili o kriminálních případech, do kterých jsou zapojeni dodnes.

Dívka se poté rozhodla muže vykopnout, ale ten jí vyhrožoval, že ji nenechá na pokoji. Máša se rozhodla sbalit si věci a dojet autobusem co nejdál.

Dívka se v obchodě setkala s Kuzmou Ivanovičem, který byl v té době ještě na nohou. Po jejím vyprávění starý muž dívku pozval, aby u něj zůstala.

Když Maria otevřela krabici, uviděla na fotce Anatolyho. Dědeček zanechal veškerý majetek Mary a svého vnuka a v kolonii byly i dopisy Anatoliovi.

Dnes měl Anatoly přijet z vězení a dědeček se rozhodl představit Mashu svému vnukovi, protože doufal, že se budou mít rádi. Dědeček věřil, že jeho vnuk skončil nešťastnou náhodou ve vězení, ale ve skutečnosti to byl velmi dobrý člověk.

Dívka se o svého dědečka velmi bála, protože si myslela, že ho chce jen podvést o peníze. Nemohla svému dědečkovi pomoci, protože by jí to nikdo nevěřil.

Dědeček Kuzya se o dívku velmi bál, protože nechápal, proč odešla. Viděl otevřené krabice a uvědomil si, že si všechno přečetla.

– Dědečku, chtěla tě okrást, a když si závěť přečetla, uvědomila si, že je stále s kým sdílet majetek, a tak utekla. Dědeček u vás doma usadil zloděje, jak jste hned nepochopil, řekl vnuk.

Dědeček tomu nevěřil, protože věděl, že Masha je dobrá. Dva dny seděla dívka v jámě a nedoufala ve spasení. Najednou uslyšela štěkot psů, kteří šli s myslivcem.

Byl to myslivec Jurij, který sem před pár lety přišel pracovat. Byl ohromen, že tam našel dívku a vzal ji k sobě domů.

Máša muži všechno řekla, protože viděla jeho laskavé oči. Yura si uvědomil, že musí jednat rychleji, protože znal laskavého dědečka Kuzyu.

Vzal s sebou fotoaparát a šel k dědečkovi, aby je hlídal. Vnuk v tu dobu škrtil svého dědečka polštářem a ještě trochu víc a Anatoly by ho uškrtil. Yuri rozbil okno a začal se s tím chlapem prát.

Anatoly se lekl a utekl, ale Jurijův pes ho nenechal pohnout. Stál tam až do příjezdu policie, která ho okamžitě svázala.

Nyní se muž z vězení nedostane, čeká ho totiž vysoký trest. Máša podala svědectví a celý řetězec zločinů se seřadil.

Kuzma Ivanovič byl tím šokován a Masha brzy přišla do domu. Jurij je začal stále častěji navštěvovat a brzy se z nich stal pár.

Dědeček Kuzya měl pravdu, protože nikdy nevíte, kde potkáte své štěstí. Dědeček si byl jistý, že zanechá své dědictví Mashovi a Jurijovi, protože dobří lidé budou se svými penězi správně hospodařit.

A nic víc důchodce nepotřeboval, protože svůj život prožil důstojně a chce, aby jeho blízcí žili i nadále stejně.

Zdroj:yandex