Číslo 6. Hvězda – Arcturus

Lidé narození pod touto hvězdou jsou zvědaví a v životě stále něco hledají. Moblinové jsou také vždy aktivní. Jakékoli zaměstnání přináší vysoký příjem, slávu a čest, ale úspěch se dostaví pouze tehdy, když budete pracovat rychle a aktivně. Největšího úspěchu mohou dosáhnout v oblasti práva.

Číslo 7. Hvězda – Kaple

Lidé s touto hvězdou jsou nesmírně kreativní. Ve společnosti jsou takoví lidé vždy veselí, upovídaní a impulzivní. Od narození je příroda obdarovává zvláště inspirativním způsobem myšlení. Mívají také dobře vyvinuté chuťové preference, hudební sluch a schopnost vyjadřovat své myšlenky písemně. Mají sílu charakteru, vytrvalost a schopnost překonávat překážky stůj co stůj. Své štěstí najdou, pokud se budou věnovat žurnalistice, PR, organizaci akcí.

Číslo 8. Hvězda – Spike

Lidé narození pod touto hvězdou jsou vynikající myslitelé, velmi vynalézaví, rádi se učí a stále se učí novým věcem. Mají intuici šikovného podnikatele. Pokud se rozhodnou začít podnikat, pravděpodobně uspějí. Lidé narození pod touto hvězdou mají vůdčí schopnosti, jsou rozenými vůdci a v podnikatelském životě podnikají velké kroky bez obav z úspěchu. Nebojí se překážek a každou obtíž berou jako lekci.

Číslo 9. Hvězda – Vega

Silná a nezávislá osobnost. Rychle se zvedá a může vyniknout v jakékoli tvůrčí oblasti. Dobrý v marketingu. Schopnost najít společnou řeč téměř s každým. Po celý život rozvíjí svůj talent a využívá ho jako zdroj příjmů. V komunikaci mu nevadí kritika a názory druhých lidí.