8. Střelec (22. 11. – 21. 12.)
Střelecká maminka má obrovské srdce. Je velmi pravděpodobné, že se svým dítětem začne cestovat již v raném věku. Vzbuzuje ve svých dětech touhu po vědění a silný smysl pro nezávislost a také zlý smysl pro humor.

Střelci se baví s maminkami a ona ví, že dětství je krátké, takže chce, aby si její děti užily každý jeho okamžik. Střelecká matka může být impulzivní. Možná nemá tolik pravidel jako mnoho jiných maminek, protože chce, aby její děti byly jejich vlastními lidmi.

9. Panna (23. 8. – 22. 9.)
Ať je zlomené cokoliv, maminka v Panně udělá vše pro to, aby to napravila, ať už jde o hračku nebo zlomené srdce. Má od svých dětí velká očekávání, ale stále je beze slova miluje, i když ji selžou.

Je královnou multitaskingu jako rodič, pracuje, dobrovolně a stále udržuje velmi čistý a uklizený domov. Chce, aby její děti měly disciplínu a nevzdávaly se, když jde do tuhého. Panna je ale perfekcionistka, a tak to pro děti může být někdy těžké.

10. Štír (23. 10. – 21. 11.)
Maminky Štír jsou strašně intuitivní a často vědí, co se s jejich dítětem děje. Matky Štír jsou velkými fanynkami loajality, poctivosti a ochrany, a pokud její děti říkají pravdu a dávají pozor na ostatní, je dobrá.

Buďte opatrní, pokud její děti jakkoli urazíte nebo jim způsobíte problém, protože ona bude bojovat víc za své děti než za sebe. Potřeby své rodiny postaví nad své vlastní a bude je vášnivě bránit, kdykoli se bude cítit ohrožen.

11. Vodnáři (20. ledna – 18. února)
Vodnářské matky mají za cíl být věrné samy sobě. Mohou své děti učit doma, ale zajistí, že budou mít hodiny i mimo domov. Zajistí, aby věděli, jak je důležité pomáhat druhým, a aby si její děti uvědomovaly problémy, jako je globální oteplování.

Maminka Vodnář ve svých dětech jistě podpoří fantazii a experimentování. Bude však mít velmi málo trpělivosti na emocionální „výbuch“ dítěte nebo na jakýkoli druh emocí. Možná jí bude potřeba připomenout, že nemůže předpokládat, že její děti vědí, že je miluje a že je třeba je uklidnit.

12. Lev (23. 7. – 22. 8.)
Lví máma se nejvíc chová jako děti. Rád si hraje se svými dětmi a dává jim štědré dárky. Dokáže však čelit svým vlastním potřebám a své vlastní problémy a potřeby může klást před své děti. Je na tom drahém večírku, protože se jí zeptal její syn nebo dcera, nebo to dělá, aby udělala dojem na ostatní maminky?

Své děti hluboce miluje, ale dokáže být narcistická a myslí na své děti jako na rozšíření sebe sama. Dokonce by svedla učitele svého dítěte, i když to její dítě přivádí do rozpaků.