4. Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)
Kozorohá matka bude bojovat na život a na smrt za své děti. Jsou zuřivě loajální a vždy se za ně postaví. Tyto maminky berou rodičovství velmi vážně. Chtějí, aby jejich děti měly dobrou pracovní morálku a aby byly disciplinované a soustředěné.

Můžete si být jisti, že její děti dostávají peníze a vydělávají si je prací a péčí o své bratry a sestry. Jsou to většinou pracující maminky a někdy je potřeba jim připomenout, aby si udělaly čas pro sebe a nevěnovaly každou volnou minutu rodině.

5. Býci (20. 4. – 20. 5.)
Býci jsou neuvěřitelně trpěliví. Ale nenechte se mýlit, jsou velmi skutečné a přízemní. Tyto matky mohou být tvrdohlavé, což může vést k problémům, když jejich děti dosáhnou věku dospívání.

Ale tato maminka dbá na to, aby její děti ocenily krásu a přírodu. Protože mohou mít sklony k nadměrnému hromadění jídla a plýtvání, musí si dávat pozor, aby se dítě nepřejedlo.

6. Váhy (23. září – 22. října)
Váhy jsou skvělé mámy, protože jsou tak vyrovnané a klidné. Podporují harmonii v domácnosti, a když dojde k roztržce mezi sourozenci, dokáže v hádce vidět perspektivu každého a pomoci účastníkům najít neutrální půdu.

Maminky Vah nerady jsou disciplinované a raději jsou kamarádky než rodiče. Nejdůležitější věc, kterou matka Vah učí své děti, je, jak se dělit, jak cítit soucit s ostatními a jak být dobrými přáteli.

7. Rak (21. 6. – 22. 7.)
Maminka Rak chrání a vyživuje. Ve skutečnosti děti s mámou Rak vědí, že jsou skutečně milovány a je o ně postaráno. Maminka Rak je tu vždy, aby naslouchala svému dítěti a pomohla mu cítit se lépe. Chce, aby její domov byl místem lásky a pohodlí a aby s ní její děti mohly sdílet cokoliv.

Když všechno ostatní selže, maminka Rak udělá svému dítěti oblíbené sušenky nebo svačinu. Je skvělý i v tom, že může pomoci rozvíjet dětskou kreativitu.

Pokračování na další straně