– Nejhorší lidská vlastnost je chamtivost. Ona je základem všeho zla – řekla Vanga.

Všem lidem na světě zanechala upřímný slib: Milujte se, všechny jste mé děti. Věřila, že i po všech útrapách a tragédiích, kterými lidé procházejí, musí v nás všech dobře zvítězit.

„Dobří lidé budou sloužit v budoucnu,“ řekla. Pokud se lidem podaří obrátit se k duchovnu, zanedbávat vše, pro co duchovně odstrčili, podaří se jim najít lepší svět. Ti, kteří uspějí, kteří povstanou, udrží mír a harmonii, kterou Země tak zoufale potřebuje. Aby lidé přežili, potřebují milosrdenství, vzájemnou lásku a podporu, aby si navzájem pomáhali – upozornila.

Stejně tak studovala lidi, stýkala se s nimi v možná nejtěžších životních situacích, vzhledem k tomu, že většina k ní přišla, když čelila největším nepřízni osudu, shrnula své zkušenosti do „pravidel života“, která byla přenášena po internetu let. To je to, co může dělat každý a většina lidí to nedělá. Je to možná jedno z jejích nejcennějších dědictví.

VANGINA PRAVIDLA PRO ŽIVOT

1. Miluj sám sebe, usiluj o dobré myšlenky a skutky, protože to je ten nejlepší lék pro každého.

2. Bulharsko je požehnaná země, protože se v něm pěstuje spousta léčivých rostlin – udržujte si to, aby vás chránilo.

3. Při bylinné léčbě, pokud není uvedeno jinak, nejprve zalijte vodou, ve které se rostliny vařily, protože jejich léčivý účinek proniká do pórů póry pokožky nejrychleji.

4. Nadměrné užívání léků je škodlivé, protože léky zavírají dveře, kudy by mělo být umožněno vstupovat přírodě s rostlinami a obnovovat narušenou rovnováhu u nemocného člověka.

5. Choďte v létě naboso, abyste nepřerušili své spojení se zemí.

Zdroj:danasnje.co