6. Patro. Toto patro je vhodné pro rodinu. Mír, prosperita, děti, pohodlí a láska – to je to, co může šesté patro dát těm, kdo se na něm usadí.

7. Patro. Podlaha kreativních a originálních lidí. I když se na tomto patře usadí úplně obyčejní lidé, brzy začnou žít jinak než všichni ostatní.

8. Patro. Nešťastné patro které dává obyvatelům omezenou vizi světa. Zde žijí maximalisté, kteří často přecházejí z jednoho extrému do druhého.

9. patro. Silná energie pochází z devátého patra. Ti, kteří se vždy snaží dosáhnout svých cílů, zde najdou štěstí. Toto je podlaha vůdců.

10. Patro. Ti, kteří žijí v desátém patře, usilují o moc a vedení v práci, v rodině, ve svém sociálním kruhu.

11. patro. Toto číslo patra dává člověku silnou vůli. Dobré ubytování pro ambiciózní, kreativní a originální osobnosti.

12. Patro. Vibrace vycházející z této podlahy negativně ovlivňují charakter člověka. Obyvatelé se stávají nejistými a potřebují neustálou morální podporu nebo vedení.

13. patro. Toto je počet vynálezců a inovátorů. Ve třináctém patře obvykle žijí neobvyklí lidé, kteří se snaží vytvořit něco nového, jedinečného. Ale jejich myšlenky jsou zpravidla často nepochopeny.

14. patro. Hmotné statky se stávají pro tyto lidi významem. Tato podlaha přinese štěstí těm, kteří chtějí zbohatnout.

15. patro. Toto číslo patra dává člověku vnitřní a vnější kouzlo. Obyvatelé tohoto patra přitahují lidi k sobě.

16. Patro. Podle numerologie čísel dělá šestnácté patro člověka riskantním, dobrodružným a svobodným. Na tomto podlaží žijí cestovatelé a milovníci dobrodružství.

17. patro. Lidé žijící v tomto patře jsou velmi osobití. Pro ně neexistují žádné ideály, jsou zvyklí sami hledat pravdu a rozhodovat, co je dobré a co ne.

18. patro. Toto podlaží dává člověku sílu a energii k realizaci plánů a tužeb. Obyvatelé této podlahy jsou také často velmi temperamentní a impulzivní.

19. patro. Toto podlaží obdaruje člověka dominujícím charakterem, který může negativně ovlivnit vztahy s lidmi, pokud se nenaučí potlačovat negativní aspekty své vůdčí povahy.

20. patro. Obyvatelé tohoto patra často žijí ve vlastních iluzích. Nejsou přizpůsobeni každodennímu životu a obtížím skutečného světa.

Zdroj.esoteric