Obrázek číslo 2

Citlivost, rozvinutá představivost, nedostatek pocitu bezpečí.

Citlivý člověk s dobře vyvinutou představivostí a velkou intuicí, který rád pomáhá lidem; empatický, ale trochu nejistý, pocit nejistoty. Jste nadšení, nebojíte se o maličkosti, jste trochu netrpěliví, ale energičtí. Jste také zvídavý, dobrodružný, zábavný a sebepodceňující člověk.

Cítíte potřebu ochrany a potřebu upřímného vztahu, máte rádi pocit uznání a přijetí. Někdy jste příliš laskaví a ostatní to využívají, ale chcete to základní – aby ostatní sdíleli upřímné pocity. Zároveň dokonale víte, kdo se k vám chová dobře a kdo k vám špatně.

Nejste moc dobří ve vyjadřování pocitů. Pokud svému partnerovi dáte jasně najevo, že 30% lásky, ve skutečnosti máte více než 50% lásky. Máte tendenci podhodnocovat, bagatelizovat pocity. Je nesmírně obtížné vás rozzlobit, protože jste zvyklí potlačovat negativní emoce, zacházet s lidmi dobře a nevíte, co je to sobectví.

Obrázek číslo 3

Jste plný talentu, kreativní, máte zvláštní kouzlo.

Máte zranitelnou duši, chcete jednat, ale bojíte se dělat chyby a zranit se, máte spíše odvážná očekávání, ale také velký strach ze ztráty.

Jste plný talentů, máte zvláštní kouzlo, máte mnoho přátel. Jste velkorysý, inteligentní, sebevědomý a přitahující pozornost se silným pocitem sebeúcty, který klade velký důraz na sílu. Jste také vytrvalí, oddaní, idealističtí, flexibilní a agilní.

Máte křehkou duši, chcete toho hodně udělat, ale bojíte se udělat chybu a zranit se. Plní velké naděje, ale podléhají strachu ze selhání, takže opravdu potřebujete podporu. Už toho tolik nechcete – jen najděte lidi, kteří vám budou rozumět a budou vás milovat.

Vždy vše přehánět, ponořit se do depresivních vzpomínek, které je těžké pustit. Vždy pochybujete a cítíte se nejistě, a když si chcete s někým domluvit schůzku, nedovolíte si to. Pokud svého partnera velmi milujete, nechcete, aby vás předmět lásky nenáviděl nebo vás unavil. Proto často předstíráte, že vám je to jedno a že vám na tom nezáleží.

Zdroj:esoteric