2. Vítězí nepřímé dráždění klitorisu

Snad každá žena zná své erotogenní zóny, jejichž dráždění ji spolehlivě přivede k orgasmu. Většina žen preferuje nepřímé dráždění klitorisu. Druhou nejčastější oblastí je poševní vchod a pochva. Každopádně, neexistují žádná přesná místa nebo body, které by ženě spolehlivě zajistily rozkoš. Každá žena je totiž jiná. Pokud si ráda hraje se svým tělem, sama určitě pozná, co je jí příjemné a co jí přináší vzrušení – tyto oblasti pak na svém těle při sebeuspokojování s oblibou nejčastěji vyhledává.

3. Prsty, vibrátorem nebo proudem vody

Ženy se nejčastěji uspokojují vlastními prsty – ať už se dráždí pomaleji, nebo rychleji, či krouží nebo poklepávají. Výborným pomocníkem při masturbaci je také vibrátor. Ženy se rády dráždí rovněž ve sprše proudem vody, přičemž střídají její teplotu a případně intenzitu průtoku.  

4. Většina žen se stydí o masturbaci mluvit

Ano, je to tak, většina žen se o tom, že masturbují, stydí mluvit často nejen před kamarádkami, ale i před partnerem. Mají totiž pocit, že dělají něco pohoršujícího, a také se bojí o masturbaci mluvit z toho důvodu, aby si někdo nemyslel, že je jejich partner nedokáže v posteli plně uspokojit.

Pokračování na další straně