Když se narodila její dcera Graziella, byl jí diagnostikován hydrocefalus (známý také jako vodnatá lebka). Podle deníku Daily Mail způsobuje toto onemocnění abnormální hromadění mozkomíšního moku uvnitř lebky, což vede ke zvýšenému tlaku a neúměrnému růstu hlavy. Vzhledem k obtížné diagnóze lékaři neočekávali, že Graziella přežije dlouho. Chtěli matku připravit na to, že spolu pravděpodobně nebudou déle než několik měsíců.

V průběhu let se však ukázalo, že se v Graziele mýlili pouze lékaři. Vzepřel se všem očekáváním. Nyní jí bude 30 let. – Doufám, že se dožije vysokého věku. Vyzařuje kolem sebe pozitivní energii. O svou dceru se stará na plný úvazek. Graziella kvůli své nemoci nevidí, nemluví a nechodí. Maminka se o dceru stará 24 hodin denně a je její osobní asistentkou. – Věnuji se Grazielle, nepracuji, jen se o ni starám. Vidět její úsměv je pro mě odměnou.“

Matka Grazielly na Instagramu často zveřejňuje fotografie a videa, na kterých ukazuje různé problémy rodiny. Účet má v současné době 11 600 sledujících a lidé z celého světa posílají Grazielle a její rodině podporu.