3. Háčkování
Pokud váš nos připomíná ptačí zobák, pak myslíte hluboce, hodně myslíte a jste docela tvrdohlaví. Při obraně svých zásad jste připraveni na mnoho, obětavých, diplomatických. Lidé vás přitahují kvůli moudrému přístupu k životu a lidem. Často dominuje kreativní stránka vaší povahy.

4. Zakřivený nos
Pokud je ptačí zobák také ostrý, pak jste rozený organizátor, manažer je vaše profese. Můžete spravovat, shromažďovat lidi, skutečný vzor. Kariéra je pro vás velmi důležitá, ale rodině věnujete stejnou péči. Nikdy neodpusť zradu.

5. Nos s knoflíkem
Tento běžný tvar nosu naznačuje především osobu schopnou spontánního jednání, rozhodnou a disponující dostatečnou vůlí. Rádi získají největší hodnotu s nejmenším úsilím. Emoce pro ně jsou důležitější než rozum, smysl pro účel je úžasný.

6. Rovný nos
Pokud má váš nos tento tvar, zvládáte své emoce skvěle, empaticky a klidně. Trpělivost je jednou z vašich základních vlastností. V situaci však mohou hrozby dokázat mnoho: od špatných slov po činy.

7. Konkávní nos
Laskavost a citlivost rozlišují majitele takového nosu. Bolest a negativní emoce si často berete k srdci, ale neradi je projevujete. Altruistické rysy vás tlačí, abyste milovanému člověku vždy přišli na pomoc.

8. Křivý nos
Nejsložitější tvar nosu však definuje docela běžné lidi. Jste skvělý umělec, pozorovatel a posluchač. Skvělý přítel a společník, velmi spolehlivý partner. Svůj názor vyjadřujete až po dlouhém přemýšlení.

Poté, co otestujete tento popis postavy podle tvaru svého nosu, zkuste jej použít u jiných lidí.

Zdroj:esoteric