Bílá
Bílá je barva nevinnosti a čistoty. Jste ten typ, který nikdy neudělal noc špatného a snaží se dělat jen ty dobré věci nebo se snažíte, aby to tak na venek působilo. Chcete sebe a svoji povahu ukázat jen v tom nejlepším světle a bojíte se, aby si o vás lidé nemysleli špatné věci. Nechcete být terčem pomluv a různých výmyslů. Svoji pravou tvář neukazujete cizím lidem a doopravdy vás znají jen ti nejbližší.

Fialová
Jste neutrální člověk. Nic vás nedokáže rozhodit a nemáte svou typickou povahu. Chováte se většinou podle okolí a ostatních, protože se bojíte dat najevo svůj názor. Raději tedy souhlasíte s ostatními i když v hloubi duše víte, že chcete něco jiného. Dokážete být tvrdohlavý a snadno vás něco dokáže rozrušit a dostat do stresu.

Oranžová
Oranžová barva je barva, která značí, že jste velmi tolerantní člověk, který si často nechá líbit spoustu věcí, aniž by někomu něco řekl. Snažíte se vaše pocity skrývat uvnitř sebe a nedávat je raději najevo. Jste velmi ochotné a laskavé stvoření. Nemáte rádi, když vám nebo někomu jinému někdo ubližuje a pokud se to stane tak nemáte slitování.

Zdroj:Ifunny.eu