Zelená
Jste přírodní typ. Mate rádi vše, co se přírody týče a nejvíc zvířata. Máte je rádi, jelikož se s nimi cítíte skvěle a v bezpečí, protože vám jako lidé nemůžou ublížit. Jste aktivní a vaši oblíbenou činností je vylepšování svých sportovních dovedností. Charakterizuje vás ale i vaše šťastná nálada a smysl pro humor.

Modrá
Modrá barva znázorňuje, že jste ve svém nitru velmi citlivý, a také vás charakterizuje velká lenostI maličkost vás muže dostat do kolen a umíte se rozbrečet nad každou blbostí. Jste zároveň líná a pohodová osoba. Rádi si na všechno necháváte čas a na nic nespěcháte. Nejradši se válíte doma u televize nebo oblíbeného seriálu.

Červená
Červená barva je znázorňována jako barva vzteku. Jste velký cholerik a všechno vás dokáže rozzuřit. Umíte vybouchnout takřka za každých okolností a vždy se pustíte do hádek ať už v realitě nebo na internetu. Nikdy nepřijmete názor druhých a stojíte si jen za tím svým. Když ale zrovna nejste naštvaní, tak umíte být i milující člověk. Dokážete milovat celým svým srdcem a navždy, nikdy nikoho nezradíte a vždy budete pro ostatní oporou.

Žlutá
Jste velmi šťastný a veselý člověk. Dokážete vykouzlit úsměv na tváři každému člověku. Máte skvělý smysl pro humor a jste rádi ve společnosti ostatních lidí. Milujete, když se můžete před ostatními předvést a jste rádi středem pozornosti. Když jste doma sám můžete se dostat i do nálady špatné a jste spíše smutní. Protože okolo sebe vždy někoho potřebujete.

Pokračování na další straně