Věštění tarotem (Tarot)
)

Devět Země

Má pro vás pocit nadřazenosti. Ty. ve vztahu k vám vám umožňuje milovat sám sebe, i když on sám k vám nemá tak silné city. Z vašeho postoje k němu však prožívá radost a pozitivní emoce. A udržuje ho blízko.

Věštění tarotem (Tarot)

Dvojka vody

Chce lásku a usiluje o ni. Ale něco starého mu to nedovoluje. Nebo zášť, nedorozumění, nebo není svobodný a nemůže s vámi jen navázat vztah, aniž by se vypořádal s minulostí. Něco, co mu brání úplně se ponořit do vztahu s tebou.

Věštění tarotem (Tarot)

Pět ohně

Má nekonzistentní stav. Situace, v níž se nachází, je rozerván na kusy, kde si nemůže vybrat. Ty. vznášel se v milostném trojúhelníku. Nečekejte tedy od něj silné city k vám. Ano, nevybral si, ale okamžitě s vámi začal budovat vztah. A ne ani pro druhou ženu. Existuje pouze sebeláska a hledání výhod, s nimiž bude lepší.

Věštění tarotem (Tarot)

Tři ze Země

Má pro vás víc než jen lásku. Jeho přístup k vám získal novou kvalitu. Není to jen pocit nebo emoce, je to stav mysli a života. Obecně vás miluje a chce ve vašem vztahu pokračovat. Až do manželství, protože věří ve vaše city a je připraven vám být věrný.

Zdroj.Esoteric.ru