Před 25 lety objevila známá americká lékařka Dr. Hulda Clarková něco, co významně změnilo směr vývoje moderní medicíny. Podařilo se jí totiž vyléčit přes 20000 lidí, kteří trpěli na rakovinu a jiné závažné onemocnění….

Základem každé její úspěšné léčby byla eliminace parazitů, které se nacházejí v lidském těle. Dr. Hulda Clarková je přesvědčena o tom, že základní příčina každé nevyléčitelné nemoci je vždy stejná – parazity. Během své práce objevila několik starých receptů, které pomáhají lidem se zbavit těchto nebezpečných mikroorganismů. Výsledkem jejich aplikace bylo vždy vyléčení rakoviny, ale i mnoha dalších závažných onemocnění.

Dr. Hulda Clarková byla známá také jako biofyzička, filozofka, autorka a spoluautorka několika knih o alternativní medicíně. Vystudovala Saskatchewanskú univerzitu v Kanadě, kde získala diplom z medicíny. Následně dokončila magisterské studium biologie. Nakonec v roce 1958 získala doktorát z fyziologie na Univerzitě v Minnesotě.

Tam se však v budování svých znalostí a kvalifikace Dr. Clark stále nezastavila. Díky tomu byla schopna v roce 1988 vyvinout technologii, která je dokáže prozkoumat lidské tělo a najít v něm případný výskyt parazitů. Tento objev vyvrcholil zkonstruováním zařízení známého také pod názvem Syncrometer.

Pokračování na další straně