Jak funguje Syncrometer

Díky Syncrometru lze u lidí poměrně rychle a přesně odhalit mikroorganismy či další potenciálně nebezpečné chemické substance. Tento přístroj využívá princip takzvané biorezonance. Pokud náhodou nevíte, tak vše kolem nás kmitá, čili rezonuje na určité frekvenci. Pokud se na takové frekvence správně zaměříme, snadno pomocí nich dokážeme odhalit v lidském, ale i zvířecím těle přítomnost virů, parazitů a bakterií.

I díky tomuto objevu došla Dr. Clarková k přesvědčení, že příčinou mnoha, takzvaných nevyléčitelných onemocnění, jsou právě parazity nacházející se v lidském těle. O 5 let později, v roce 1993, vydala Dr. Clarková novou knihu pod názvem Lék na všechny typy rakovin (The Cure for all Cancers). V uvedené knize podrobně vysvětluje spojitost mezi parazitem Fasciolopsis buski a rakovinou. Jak uvádí, tento konkrétní typ parazita lze nalézt u každého pacienta trpícího rakovinou. Jakmile se z těla odstraní, zmizí zároveň i rakovina.

Na základě zmíněných faktů sestavila Dr. Clarková unikátní antiparazitálny recept, jehož základem jsou černý ořech, hřebíček a bylinka pelyněk pravý. Pomocí tohoto přípravku jsou jeho uživatelé schopni zneškodnit ve svém těle více než 100 různých druhů parazitů. Bylo prokázáno, že uváděná kombinace dokáže zničit i plně vyvinuté dospělé parazity. Co je však ještě zajímavější, umí zneškodnit dokonce i jejich vajíčka a larvy. Dr. Clarková vyvinula také speciální program, pomocí kterého vyléčila tisíce lidí z “nevyléčitelných onemocnění”, včetně rakoviny.

Ani zde se však Dr. Clarková nezastavila a dále pokračovala ve svém výzkumu. Po nějakém čase představila zcela nový způsob odstraňování parazitů, který využíval výše zmíněný princip biorezonance pomocí přístroje zvaném “Zapper”.

Zapustí je elektronický přístroj, který pracuje s mikronapäťovým elektrickým proudem. Takové elektrické impulsy vysílané do těla ve správné frekvenci jsou schopné zneškodnit bakterie, viry a parazity.

Mnozí lékaři i před tímto objevem věděli, že mikroorganismy nedokážou přežít v prostředí vystaveném specifickým frekvencím. Vypracovali dokonce i mnohé studie, které popsaným způsobem úspěšně odstraňoval viry i bakterie. Dobrou zprávou je, že tyto frekvence jsou sice smrtící vůči mikroorganismům, ale pro lidské tělo jsou zcela neškodné.

Nová vědní disciplína založená na biorezonanci

Na základě objevených faktů vědci následně vyvinuli zcela nový obor pod názvem Biorezonanční medicína. V některých zemích, jako například v Rusku, je tato nová vědní disciplína součástí konvenčních lékařských klinik. Bohužel, v západních zemích, se tak nestalo, protože nový objev ohrožoval zájmy, monopolní postavení a zisky zaběhnutého medicínského establišmentu.

Zdroj:Badatel