Vyberte krystal na obrázku a níže si přečtěte radu, kterou v tuto chvíli potřebujete.

Srdce číslo 1

Tento kámen vám dává dvě různé věci; dává vám nejprve sebevědomí, abyste věděli, že máte sílu vyléčit svůj milostný život i stará zranění, a abyste poznali, které problémy jste hluboko uvnitř potlačili.

Toto jasné srdce vám přináší poselství odvahy. Ujišťuje vás, že jste hodni lásky.

Pokud máte potíže v lásce, vaším poselstvím není jen naděje, ale také síla. I když máte to štěstí, že jste se ocitli v kvalitním vztahu, psychickým poselstvím je více posouvat věci a tak vás to posune na další úroveň.

Srdce číslo 2 –

Jste intuitivní člověk. Psychické poselství, které vám tento krystal nese, je síla a magie. Jste vždy připraveni potěšit ostatní? Už máte všechny odpovědi. Narodili jste se s větším vědomím než ostatní lidé. To vám způsobilo určité problémy v životě, zejména v milostném životě.

Možná jste přilákali partnery, kteří potřebovali pomoc nebo uzdravení. Nyní je čas držet se své síly a být tím, kým jste. Přizpůsobte se svým přirozeným psychickým schopnostem.

Tento posvátný kámen vás ujišťuje, že můžete mít lásku, jakou chcete, pokud nezanedbáte svou intuici.

Srdce číslo 3

Tygří oko je ochranný kámen; předává vám psychickou zprávu, že máte ochranu. Myslíte si, že ve svém milostném životě potřebujete ochranu? Ublížil vám někdo blízký Kladete správné otázky, když potkáte potenciálního partnera a posloucháte odpovědi?

Tygří oko se používá k potlačení negativity a vybízí nás k akci. Je čas jednat, vyvážit pozitivní a negativní a zjistit, kde je váš milostný život. Vesmír chce, abyste byli šťastní, svobodní a v bezpečí. Je čas odstranit všechny nežádoucí součásti. Jste dostatečně motivovaní, abyste provedli změny, které chcete udělat.

Tento kámen může také znamenat, že potkáte osobu, která vás bude doplňovat, ale také vám dá vědět, že každý aspekt, který potřebujete, je již ve vás. Když si to uvědomíte, vše zapadne na své místo.

Pokračování na další straně