Srdce číslo 4

Bojujete s následky starých ran? I když se jedná o situaci, která se stala před mnoha lety, psychickým poselstvím je, že musíte nechat své kořeny růst.

Minulost nás formuje, ale nesmí nás definovat ani opakovat. Prozkoumejte svůj systém víry. Cítíte se bezpečně a sebevědomě?

Vaší zprávou je, že jste silní a schopní, že jste bojovnice lásky. Jste dostatečně stabilní, abyste se cítili bezpečně. Prostřednictvím této lásky můžete vzkvétat.

Srdce číslo 5

Důvěra a sebeúcta zvyšují vaši schopnost otevřít se lásce. Zapracovali jste na svém pocitu sebe sama a udělali jste velký pokrok. Psychické poselství tohoto kamene vám vypráví o sebelásce.

Když milujete sebe, láska proudí. Investovali jste obrovskou energii do svého léčení a odměny se dostaví. Nyní můžete přitahovat lidi stejné vlnové délky.

Buďte sebevědomí a přejdete na nový způsob bytí; budete zářit, když necháte minulost za sebou. Poznejte svou hodnotu.

Srdce č. 6

Psychickým poselstvím vašeho srdce je, že se uzdravilo. Jste otevření, nadšení a plní potenciálu. Pokud jste ve vztahu, bude pravděpodobně vyrovnaný. Jste si jistý svým přístupem.

Můžete být léčitelem nebo někým, na koho se obrátí s žádostí o emocionální podporu. Jste oddaní a vaše srdce vás ve všem vede.  

Další fází je dobrodružství a průzkum. Pokud jste byli zavřeni kvůli jiným povinnostem, jste nyní na svobodě. Co uděláte se svou svobodou? Co pro vás znamená být svobodný? Toto je aktivní a vzrušující čas, který by mohl přinést hojnost i do jiných oblastí.

Zdroj.esoteric