Každé znamení zvěrokruhu má vlastnosti, na které nejste opravdu hrdí a hlavně by je skryli před zraky světa. Ukazujeme jejich negativní vlastnosti!

Beran

Všimli jste si někdy, že se lidé ve vaší přítomnosti cítí nepříjemně a možná vám dokonce pomlouvají za zády? To vše proto, že máte příliš mnoho ega a někdy působíte velmi arogantně. Jste sobečtí a nezávislí a snadno zaostáváte za lidmi, kteří jsou pro vás důležití. Jste mnohokrát agresivní a rychle naberete vodu.

Býk

To, čemu říkáte pohodlí, ostatní považují za lenost. Pro vaše pohodlí mnozí z vaší společnosti odstoupí, protože vám po nějaké době nebudou vůbec věřit. Jste velmi materiální, myslíte si, že vše můžete vyřešit penězi. Očekáváte, že si k narozeninám každý koupí drahý dárek, ale už neinvestujete peníze do obdarovávání ostatních.

Blíženci

Nemůžete udržet tajemství, a proto vám nikdo nikdy nebude věřit s vašimi nejobávanějšími tajemstvími. Jste zvědaví v přírodě a drbnete s velkou láskou, a proto se kolem vás děje velké drama. Jste dvojí osobnost, brzy změníte názor i svou náladu.

Rak

Emoce hrají ve vašem životě velmi důležitou roli, a protože se také rozhodujete o nejdůležitějších věcech na základě svých emocí, proto jste docela nepředvídatelní. Je velmi snadné vklouznout do vašeho duchovního světa a budete schopni zadržet hněv po dlouhou dobu. Máte zvláštní vztah k penězům, neustále šetříte a nejste ochotni utrácet ani za ty nejdůležitější věci.

Lev

Váš největší problém s vámi, jako je Beran, je, že vaše ego je příliš velké. Někdy by bylo hezké trochu přistát na Zemi, protože ne každý má rád vedoucí a vedoucí typ lidí. Milujete peníze, je jich dost, ale někdy byste měli trochu více zvážit, za co utrácíte.

Panna

Máte diktátorské sklony, milujete, když můžete vždy ovládat věci a lidi. Chováte se ke svým „podřízeným“, jako byste byli svými služebníky. Chcete, aby všichni splňovali vaše potřeby. Jste velmi kritičtí, ve všem a v každém, pouze dokonalost nebo ochota přijmout.

Pokračování na další straně