Váhy

Myslíte si, že se svět točí kolem vás, ostatním můžete připadat dost arogantní. Abyste naplnili své osobní zájmy, můžete nebo dokonce trochu lžete. Konflikty jsou naprosto zdrcující.

Štír

Máte schopnost rozbít manželství a vztahy, pokud vás někdo má rád, získáte to. Jste velmi žárlivý typ a ve výsledku můžete zasáhnout obrovské padouchy. Jste dvoubarevní a mstiví, a proto se mnoho lidí vaší společnosti raději vyhýbá.

Střelec

Jste příliš cyničtí, nikdy nikomu neukazujete své pravé já jako obranu. A tato malá hra může být velmi únavná pro vás, ale i pro vaše přátele. Nejste upřímní, nepředvídatelní, namyšlení a jste stranou. Kvůli tlustému brnění může být pro někoho blízkého obtížné.

Kozoroh

Jste pesimističtí a beznadějní, většinou vidíte jen zataženou stránku života. Pokud někdo nesouhlasí s tím, co si představujete, budete hrubý a naštvaný. Jste ambiciózní, ale někdy své odhodlání přeháníte. Vaši známí možná nebudou schopni držet krok s vaším přelomovým životním stylem.

Vodnář

Obvykle jste středem společnosti, vždy přijímáte hlas. K pobavení lidí však můžete dokonce porušit zákony. Dobře si rozmyslete, jak moc vám malá pověst stojí, je lepší nastavit standard o něco níže a budete skromnější.

Ryby

Konflikty nezvládáte, pokud se dostanete do nepříjemné polohy, obujete si králičí boty a raději se postavíte. Mnohokrát jdete mezi oblohou a máte pocit, že tento svět není pro vás. Vaši přátelé by pro vás udělali cokoli, ale vy se ponoříte do hluboké deprese a bude chvíli trvat, než se odtamtud vylezete.

Zdroj.esoteric