Něco o inteligenci:

1. Inteligence se nepředává z otce na syna. To znamená, že pokud je otec génius, pak jeho syn tyto geny 100% nezdědí.

2. Idiocie se nepřenáší z otce na syna. Pokud je otec úplný idiot, pak jeho syn nebude stejný idiot (zde příroda postupovala moudře).

3. Intelekt od otce lze předat pouze dceři. A jen polovinu.

4. Muž může zdědit inteligenci pouze po své matce, kterou zase ona zdědila po svém otci.

5. Dcery géniů budou přesně napůl tak chytré jako jejich otcové, ale jejich synové budou géniové. Pokud je jejich otec němý, pak budou dcery napůl hloupé než jejich otcové.

6. Geniální ženy proto téměř neexistují, stejně jako neexistují stoprocentně idiotské ženy. Ale je tu spousta geniálních a hloupých mužů. Proto generace opilých opilců, svobodných matek a laureátů Nobelovy ceny (téměř všichni muži).

Závěry pro muže:

1. Chcete -li předpovědět mentální schopnosti svého syna, podívejte se na otce své manželky (pokud je akademik, pak váš syn bude také chytrý).

2. Vaše dcera dostane polovinu vaší mysli. Ale také polovinu vaší slabosti. Intelektuálně vám bude bližší. Její syn dostane všechny vaše mentální schopnosti. Pokud chcete chytrou generaci, sníte o dceři.

3. Vaše mentální schopnosti od vaší matky, nebo spíše od vašeho dědečka.

Závěry pro ženy:

1. Váš syn je mentálně kopií vašeho otce a nadávat mu „jsi hloupý jako tvůj otec“ není úplně pravda.

2. Vaše dcera bude ve vzdělávání jako vy, ale v mysli jako její otec. Její synové budou duševními kopiemi vašich manželů.

Zdroj:kyblife.blogspot.com