Květ číslo 2
Milá, romantická, něžná dívenka. Jste ideálem ženy, o kterém sní mnoho mužů toužících po křehké ženě, o kterou by mohli pečovat, zahrnovat ji dárky a pozornostmi, zkrátka – nosit ji na rukou a být za to odměňováni sladkou, něžnou a nehynoucí láskou.

Vaše nepředstíraná upřímnost a otevřenost, bezelstná štědrost, soucitné srdce a vlídná a milá povaha skutečně dokáží okouzlit řadu mužů i žen. Ženy se s vámi rády přátelí a muži soupeří o vaši pozornost. Lidé se k vám sbíhají jako motýli k jasnému, klidným plamenem zářícímu světlu.

Kdo by se však domníval, že jste v podstatě naivní dítě, ošklivě by se pletl. Jádro vaší osobnosti je pevné a cílevědomé. Víte dobře, co si o vás někteří lidé myslí, ale necháváte je přitom. Jste opravdu laskavá a něžná žena, umíte však také tvrdě pracovat, dbáte na svůj rozvoj a chcete se stále zlepšovat. Jste naplněna soucitem, ale nenecháte se zneužívat. Umíte rozeznat, kdo to s vámi myslí dobře a kdo se chce pouze přiživit na vaší oblíbenosti.

Skvěle vám jdou šaty a blůzy, jemné tkaniny v jemných tónech a vzorech a krajka.

Květ číslo 3
Máte tolik kladných vlastností, že je těžké vybrat nějakou základní. Jste čestná, upřímná a skromná, umíte být oporou v těžké chvíli. Životním zkouškám čelíte s jistým stoicismem a s vírou v lepší příští je zdoláváte. Mít za partnerku ženu jako jste vy, o tom sní každý muž. Upravená, půvabná, ráda a skvěle vaří, je pořádná a čistotná, umí být kamarádkou i milenkou… co by si muž mohl přát víc?

Vy se však rozhodně neženete do partnerského života a zakládání rodiny. Hledáte partnera, který si s vámi rozdělí na polovic všechny povinnosti a umožní vám růst a přitom být dobrou mámou. Chcete si své děti užít, sledovat jak rostou, být tou osobou, která je vychovává a ovlivňuje jejich další životní cestu. Zároveň nechcete slevit z vysokých nároků, které máte na svůj osobní růst. Proto nechcete hledání partnera nijak uspěchat.

Sluší vám snad všechno, jste typ, který si může dovolit cokoli.

Pokračování na další straně