Lev:
Levice jsou vždy v centru pozornosti. To je důvod, proč jim astrologové radí, aby věnovali pozornost hlavně tmavším měděným odstínem. Dokonalým řešením také může být pšeničná blond, která bude na nich vypadat úžasně.

Panna:
Panny jsou vždy klidné a proto jim nejvíce vyhovují chladnější tuny. Například popelavá hnědá nebo platinová zdůrazní jejich přirozenou ženskost a inteligenci.

Váhy:
U vah se doporučuje nedělat žádné drastické změny, stačí když si zvýrazněte váš přirozený odstín vlasů. I malá transformace může způsobit narušení vnitřní harmonie.

Štír:
Vášniví a nepředvídatelní představitelé musí zdůraznit svou podstatu a tím se myslí hlavně světlé a bohaté barvy teplých odstínů. Pasují jim barvy jako – zlato-hnědá, tmavý kaštan, měděná, červená. Zvýrazní jejich rysy a dodají jim ještě větší sebevědomí.

Střelec:
Zástupci tohoto znamení jsou velmi energičtí a milují lákavé dobrodružství. Ideální způsob sebevyjádření pro střelce je barva vlasů v jakémkoliv odstínu červené. Mimochodem, jedině střelci přistane každý odstín této nebezpečné barvy.

Kozoroh:
Žena tohoto znamení je velmi zodpovědná a disciplinovaná. Ví, jak spravovat svůj čas a svůj život. Nejvhodnější barvou je černá s modrým podtónem, stejně jako všechny odstíny studené blond barvy.

Vodnář:
Stříbrná je barva, která se nejčastěji spojuje s tímto znamením. Šedá barva proto zdůrazňuje vaši jedinečnost a nezávislost. Ale dávejte si pozor na klasický kaštan či ořech a čokoládu. Tmavé barvy vám nesluší.

Ryby:
Ryby jsou soucitné, jemné a moudré. Tímto jemnějším povahám sluší jemné andělské odstíny od světle hnědé až po světle pastelově růžovou.

Zdroj.Takprosto.cc