HODINY # 3
Přestaň pracovat! Stejně tak nebudete moci vydělat všechny peníze, ale trávit svůj život jednostranně, nudně as chronickou únavou je snadné.
Najděte prostřední cestu a harmonii, komunikujte se svou rodinou, chodte více, sledujte zajímavé filmy a jen živě! Otroctví bylo zrušeno už dávno, pokud vůbec něco.


HODINY # 4
Chtěl bych říct – do toho! Ale úlovek je, že ještě nevíte kam jít. Ne, máte několik pokynů a klíčových směrů, ale jsou velmi daleko od skutečné trasy.
Věnujte tomu velkou pozornost, život bez účelu není život. Vesmír vyžaduje, abychom se neustále vyvíjeli a rostli, nenutí nás jednat, dobrovolně se pohybovat. Poslouchejte sami a určitě si sami vyberete ten nejlepší směr.


HODINY # 5
Ve vašem životě se brzy objeví velmi důležitý člověk. Bude absolutně tvůj, bude stejný jako ty. Budete moci mluvit o všem na světě, sdílet důvěrná tajemství, trávit spoustu času spolu a rozumět si navzájem beze slov.
Tato osoba vám bude zaslána osudem a nezáleží na tom, jaké pohlaví, věk a jaký vztah budete mít. Okamžitě pochopíte, že je to On. Pocit osamělosti se ponoří do zapomnění a váš život se stane jasným a šťavnatějším!


HODINY # 6
V blízké budoucnosti obdržíte odpovědi na všechny vaše staré otázky, které se již začaly projevovat rétorikou.
Dávejte pozor na znamení, stopy z vesmíru, poslouchejte svou intuici. Nakonec pochopíte všechny příčinné vztahy a získáte důvěru a stabilitu.
Poté se váš osobní život změní, vzniknou nové pocity nebo vztahy, které již máte, se posílí a přiblíží.


HODINY # 7
Správně jste udělali to, že jste přestali ničit svůj život sebekritikou a hledali odpovědi na neexistující otázky.
V dohledné budoucnosti se ocitnete v centru pozornosti a stanete se předmětem obdivování a obdivu. Ve vašem životě se objeví mnoho nových a zajímavých lidí a budete mít něco, co s nimi můžete sdílet a učit. Buďte otevřeni všem novým a nenechte si ujít příležitosti změnit svůj život.
Věnujte pozornost znakům, naslouchejte své intuici, důvěřujte a vyvodte závěry – to pomůže vyřešit všechny problémy a změnit váš život!

Zdroj.esoteric.ru